Οι οδηγοί στην Κρήτη κάνουν ό,τι θέλουν

Πάνω από 1.400 παραβάσεις σε τρεις ημέρες

Περισσότερες από 1.400 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαίωσαν, από 26 εως 28 Ιανουαρίου, στην Κρήτη οι αστυνομικές Αρχές του νησιού.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την οδική ασφάλεια συγκροτήθηκαν 156 συνεργεία, τα οποία έκαναν εκτεταμένους ελέγχους σε 3.897 οχήματα, βεβαιώνοντας συνολικά 1.410 παραβάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι 136 παραβάσεις αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, 181 μη χρήση κράνους, 179 μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 71 οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 66 για χρήση κινητού κατά την οδήγηση, 16 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 47 για αντικανονικό προσπέρασμα, 35 για επικίνδυνους ελιγμούς και 16 για παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 626 παραβάσεις άλλων διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σχετικά άρθρα

Μία υπέροχη φωτογραφία

Μια υπέροχη φωτογραφία της Αγίας Σοφίας τράβηξε στην πανσέληνο της 12ης Ιουλίου 2014 ένας νέος Τούρκος φωτογράφος και την ανέβασε στη σελίδα “Genç Fotografçılar Klübü (G.F.K)” (Λέσχη Νέων Φωτογράφων) του τουρκικού National Geografic. Την αναδημοσιεύουμε εδώ για την ομορφία, τον συμβολισμό και την αισθητική της αρτιότητα. Ο φωτογράρος ονομάζεται Ahmet Kızılhan και σύμφωνα με τα […]

1 Σχόλιο

  1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΑΚΙΑ…………

Comments are closed.