Η Πάμελα Αντερσον στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη! (pic)

Δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

O Γιάνης Βαρουφάκης δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και πόζαρε στις Βρυξέλλες με συνεργάτες του από την Ευρωπαϊκή Άνοιξη αλλά και με την διάσημη ηθοποιό και ακτιβίστρια Πάμελα Αντερσον.

Ο γνωστός οικονομολόγος και πολιτικός βρίσκεται με τα στελέχη του κόμματός του στις Βρυξέλλες όπου και έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου με καλεσμένους από διάφορους χώρους και ανάμεσα σε αυτούς και η διάσημη ηθοποιός, γνωστή ακτιβίστρια και προσωπική φίλη του Τζούλιαν Ασάνζ.

Εκτός από τη Πάμελα και τους συνεργάτες του μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη ποζάρει και η σύζυγός του Δανάη Στράτου.

Στο site του Ευρωπαϊκής Άνοιξης διαβάζουμε τα εξής:

Aυτή τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, η «Ευρωπαϊκή Άνοιξη» θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να θέσει σε κίνηση την Εναλλακτική στις Μη Εναλλακτικές του Ευρωπαϊκού Κατεστημένου: την πρώτη στα χρονικά διεθνική συμμαχία που κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές με ένα κοινό πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη!

Και σας καλούμε να πάρετε μέρος σε αυτό το ιστορικό γεγονός!Οι συνιδρυτές του DiEM25 Γιάνης Βαρουφάκης και Σρέτσκο Χόρβατ θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου, όπου οι ίδιοι και άλλοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Άνοιξης θα παρουσιάσουν την προοδευτική διεθνική συμμαχία που έχουμε δημιουργήσει. Θα βρεθούν κοντά μας και κάποιοι ιδιαίτεροι καλεσμένοι όπως η ακτιβίστρια και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Laura Álvarez και η ηθοποιός και ακριβίστρια Pamela Anderson. Εκπροσωπώντας το ΜέΡΑ25 θα μιλήσουν στην εκδήλωση οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα και Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν.

Σχετικά άρθρα