Η παραλία… μετακόμισε στην Τούμπα

Ένα γήπεδο beach volley «στήθηκε», στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού

Ένα γήπεδο beach volley «στήθηκε», στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, στην Τούμπα, καθώς ξεκίνησε από σήμερα τουρνουά «North Area Beach Volley Circuit».

Το τουρνουά θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, υπό την αιγίδα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στο τουρνουά παίρνουν μέρος 40 ομάδες, 31 ανδρών και 9 γυναικών.

Η διοργανώτρια του τουρνουά, Έφη Κώστα ανέφερε στο thestival.gr ότι “Φέτος το North κλείνει τα δέκα του χρόνια.Είναι μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, ένα σκαλί κάτω από το master. Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον απο τον κόσμο να συμμετέχει.” “Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Τούμπα. Δεν έχει σχέση η τοποθεσία αρκεί να υπάρχει άμμος και καλη διάθεση” προσθέτει.

Το NorthAreaBeachVolleyCircuit, είναι ο σπουδαιότερος αλλά και ο μακροβιότερος θεσμός του Beachvolley στον ευρύτερο βορειοελλαδικό χώρο. Πρόκειται με διαφορά για τα πιο πετυχημένα τουρνουά beachvolley που γίνονται στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς ανήκουν στην ανώτερη κλίμακα διοργανώσεων (OPEN- MASTERS), είναι αναγνωρισμένα από την Ελληνική Ομοσπονδία και συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές Πανελληνίου και Ευρωπαϊκού επιπέδου. Διεξάγονται αγώνες σε γήπεδο, όπου δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο της περιοχής να γνωρίσει το άθλημα του BeachVolley και να παρακολουθήσει από κοντά υψηλό θέαμα από σπουδαίους αθλητές του χώρου. Μέσα σε ένα τετραήμερο διεξάγονται περισσότεροι από 60 αγώνες ανδρών και γυναικών, καθώς υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση από το πρωί ως το βράδυ.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα