Η παρουσίαση του νέου iPhone!

Έρχεται τις επόμενες ημέρες

Η Apple δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με το ετήσιο event της το φθινόπωρο, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι σχεδιάζει κάτι- και, σύμφωνα με δημοσίευμα του BuzzFeedπου επικαλείται πηγές «με γνώση των σχεδίων της Apple», η εταιρεία σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση την εβδομάδα που αρχίσει στις 7 Σεπτεμβρίου, με πιθανότερη ημερομηνία τις 9 (πρόκειται για την ίδια ημερομηνία με το περσινό event της εταιρείας).

Όπως σημειώνεται σχετικά, το event αυτό αναμένεται να επικεντρώνεται στην επόμενη γενιά iPhones, που αναμένεται να διαθέτουν pressure-sensitive Force Touch οθόνη και ταχύτερο και οικονομικότερο από άποψης ενέργειας ασύρματο τσιπ. Επίσης, θεωρείται ότι θα επιδειχθούν επίσης τα νέα iPads.

Πέρα από αυτά, αναμένεται να παρουσιαστεί και ο «διάδοχος» του Apple TV, που – σύμφωνα με το BuzzFeed- προοριζόταν να αποκαλυφθεί στην ετήσια World Wide Developers Conference, αλλά η παρουσίαση ματαιώθηκε- και πλέον θεωρείται ότι θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο.

Η εταιρεία «ποντάρει» στα νέα της προϊόντα για να αναστρέψει το κλίμα, καθώς οι πωλήσεις iPhones μειώνονται. Επίσης, λόγος προβληματισμού είναι η πορεία της στην Κίνα, όπου χάνει έδαφος, καθώς «επελαύνουν» εγχώριες εταιρείες, όπως η Xiaomi και η Huawei.

Σχετικά άρθρα