Η πιο ηλίθια ληστεία όλων των εποχών (vid)

Έγινε στο Μπράντφορντ της Αγγλίας

Συνήθως οι ληστείες στηρίζονται πάνω σε ένα σχέδιο που έχει ως απαράβατο κανόνα να μην μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των κακοποιών που τις πραγματοποιούν.

Και λέμε συνήθως γιατί υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως αυτή στο Μπράντφορντ της Αγγλίας, όπου οι πρωταγωνιστές μάλλον δεν θα έχουν το… τέλος που ευελπιστούσαν, καθώς σύντομα αναμένεται να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.

Μία από τις προηγούμενες ημέρες λοιπόν τρεις νεαροί αποφάσισαν να κλέψουν το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών 02 στο δυτικών Γιορκσάιρ, μέρα μεσημέρι, την ώρα που ήταν ανοιχτό.

Μάλιστα την ώρα που προσπαθούσαν να αρπάξουν τα iPads που υπήρχαν στο ειδικό desk για τους πελάτες, ένας εκ των υπαλλήλων του καταστήματος τους κατέγραφε με το κινητό του.

Κάτι που θα αποδειχθεί μοιραίο για αυτούς, καθώς κανένας δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα η ταυτοποίησή τους να είναι… παιχνιδάκι για τις αγγλικές αρχές, ειδικά για τον έναν που είναι φάτσα κάρτα στο video.

Τα κακά νέα όμως δεν σταματούν εδώ… Στο video που έχει γίνει viral, οι σχολιαστές έχουν προσθέσει ακόμη ένα… θεματάκι που θα έχουν.

Τα iPads που έκλεψαν λοιπόν, στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς να είναι εκθεσιακά, το οποίο σημαίνει οτι σε καμία περίπτωση δεν έχουν όλες τις λειτουργίες που έχουν τα κανονικά κομμάτια.

https://www.youtube.com/watch?v=f39ZyrEy9pU

Σχετικά άρθρα