Οι πρώτες διαρροές για τα iPhone του 2020!

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το 11 ξεκίνησαν τα leaks

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple έχει προγραμματίσει τη συνάντηση αντιπροσώπου της με την ταϊλανδική εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογιών αφής GIS, την επόμενη εβδομάδα. Στόχος της συνάντησης είναι η επίτευξη συμφωνίας για την ανάπτυξη ενός smartphone που θα διαθέτει under-display fingerprint scanner και θα είναι ένα από τα iPhone 2020.

Ποια είναι τα νεότερα στοιχεία

Oι αναφορές υποστηρίζουν ότι η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ultrasonic fingerprint sensor τεχνολογία της Qualcomm σε τουλάχιστον ένα μοντέλο των iPhone 2020. Επιπλέον, η GIS θα συνεργαστεί με την Qualcomm για την προμήθεια των απαραίτητων εξαρτημάτων.

Αυτό ενισχύεται από παλαιότερες αναφορές του αναλυτή των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo, o οποίος είχε πει ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα iPhone με Face ID και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, το 2020 ή το 2021.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο τύποι under-display αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι οπτικοί και οι υπερηχητικοί. Η Qualcomm προμηθεύει ήδη ultrasonic fingerprint sensor τη Samsung, η οποία τους χρησιμοποιεί στα Galaxy S10 και Galaxy Note 10.

Ωστόσο, η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον νεότερο 3D Sonic Max ultrasonic fingerprint scanner, που παρουσίασε χθες η Qualcomm. Αυτό ενισχύει τις αναφορές ότι τα iPhone 2020 θα έχουν under display fingerprint scanner που θα καλύπτει πλήρως την οθόνη.

Θα δούμε iPhone με Face ID και Touch ID;

Συνολικά, όλα τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν τις αναφορές ότι η Apple θα κυκλοφορήσει iPhone με Face ID και Touch ID. Επιπλέον, με δεδομένο ότι οι ultrasonic fingerprint sensor λειτουργούν μόνο με οθόνες OLED, υποθέτουμε πως θα τους διαθέτουν μόνο τα ακριβά μοντέλα των iPhone 2020.

Σχετικά άρθρα