Η πρώτη πίτσα που τρώγεται μαζί με το κουτί της!

Στη Νέα Υόρκη μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αυτό το γνωρίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στην πόλη και όπως φαίνεται στοχεύουν διαρκώ στο να επεκτείνουν τα όρια του «κάνω τα πάντα».

Ένας καταστηματάρχης πιτσαρίας σκέφτηκε και έφτιαξε την πρώτη πίτσα που τρώγεται με το… κουτί της.Η πιτσαρία Vinnie’s 200 βήματα από τον σταθμό Bedford Avenue, ανθεί πουλώντας πολύχρωμες πίτσες που οι καταναλωτές φωτογραφίζουν και ανεβάζουν στα social media πριν τις δαγκώσουν.

Την ημέρα που το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε για τον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου, δημιούργησε πίτσα στα χρώματα του ουράνιου τόξου και όταν πέθανε ο Prince, η μοβ πίτσα μπήκε στο μενού.Ένα από τα προγηούμενα απογεύματα μία γυναίκα είχε έτοιμο το τηλέφωνό της για να βγάλει φωτογραφία και μόλις μπήκε στο κατάστημα είδε την πίτσα που μπορεί να φαγωθεί με το κουτί της.

Η πίτσα για την οποία ο 35χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος Sean Berthiaume, είναι υπερήφανος σαν πατέρας, κοστίζει 40 δολάρια και από την ημέρα που ανέβηκε η φωτογραφία στα social media, έχει πουλήσει περισσότερες από 100.Ο ίδιος είπε ότι σκέφτηκε αυτή την ιδέα γιατί ήθελε να μειώσει τα κουτιά πίτσας που μαζεύει από τη γειτονιά.

pizza_3[1]pizza_2[1]

Σχετικά άρθρα