Η Samsung αντιγράφει την Apple;

Το νέο της κινητό έχει κάτι από iPhone X

Το Samsung Galaxy A9 Star έκανε την εμφάνισή του σε video και αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά σχετικά με τη μεγάλη οθόνη του αλλά και την κύρια διπλή κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη με τρόπο που θυμίζει αυτήν του iPhone X.

Το video αποκαλύπτει τη συσκευή από όλες τις πλευρές της με την οθόνη των 6.3 ιντσών να κυριαρχεί, ενώ εντύπωση προκαλεί η κύρια διπλή κάμερα των 24MP και 16MP οι οποίες είναι τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη και μας θυμίζει τις αντίστοιχες του iPhone X. Επίσης, η εμπρόσθια κάμερα θα είναι ανάλυσης 24MP ενώ ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος αρκετά ψηλά στο πίσω μέρος της συσκευής και ενδεχομένως να είναι δύσκολη η πρόσβασή του.

Στα επι μέρους τεχνικά χαρακτηριστικά, η Super AMOLED Infinity Display οθόνη των 6.3 ιντσών φημολογείται πως θα είναι ανάλυσης Full HD+ 1080×2220 pixel ενώ στον τομέα του επεξεργαστή υπάρχει διάσταση απόψεων μιας και υποστηρίζεται πως θα δούμε είτε το Snapdragon 450 με Adreno 506 GPU είτε το Snapdragon 660 με Adreno 512 GPU.

Όσον αφορά τη μνήμη RAM, αυτή λέγεται πως θα είναι στα 4GB ενώ ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης θα είναι στα 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 256GB μέσω χρήσης καρτών microSD. Επίσης, η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία στα 3700mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo ενώ δεν είναι γνωστό το αν θα κυκλοφορήσει σε αγορές εκτός από αυτήν της Κίνας.

 

Σχετικά άρθρα