Η Samsung κάνει την… ανατροπή!

Ενώνει τις σειρές Note και S

Η Samsung εδώ και αρκετά χρόνια έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί δύο flagship series, τα Galaxy S τον Φεβρουάριο με Μάρτιο και Galaxy Note τον Αύγουστο. Τα δύο flagship series της Samsung έχουν φέρει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις και θα καλύψουν πλήρως ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Κατά την διάρκεια ενός press conference η Samsung επιβεβαίωσε την ονομασία του Galaxy S11 και δήλωσε ότι ίσως αυτή είναι μία καλή στιγμή για να “ενοποιήσει τα δύο brand”. Και τώρα ο γνωστός leakster, Evan Blass δημοσίευσε μερικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός συζητάει αυτήν την αλλαγή.

Μέχρι και τα Galaxy S6 και Galaxy Note 5 οι διαφορές μεταξύ των δύο smartphone ήταν εμφανής. Όσο περνούσαν όμως τα χρόνια τα smartphone της Note και S σειράς αντίστοιχα μοιάζανε αρκετά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος ύπαρξης εκτός φυσικά από το S-Pen στο οποίο η Samsung πρόσθεσε φέτος αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Ένα παράδειγμα είναι τα δύο Galaxy Note 10 και Galaxy S10 τα οποία αν εξαιρέσουμε την απουσία του audio jack και το S-Pen μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους. Ουσιαστικά αν ακολουθηθεί ένα τέτοιο πλάνο η Samsung θα φέρνει στην αγορά μία flagship σειρά από smartphone με υποστήριξη του S-Pen.

Με αυτήν την τακτική όμως ο Αύγουστος όπου μέχρι τώρα η Samsung αποκάλυπτε το ή τα Galaxy Note smartphone θα μείνει κενός. Την θέση της Note σειράς θα μπορούσε να πάρει μία σειρά η οποία θα αποτελούνταν από foldable smartphone πιθανόν διαδόχους του Galaxy Fold.

Οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την αποκάλυψη του επόμενου Galaxy S smartphone ώστε να μάθουμε τα σχέδια της Samsung.

Εσείς τι πιστεύετε θα μπορούμε ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός να ακολουθήσει ένα τέτοιο πλάνο;

Σχετικά άρθρα