Η Samsung παρουσίασε το νέο Galaxy S8

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του (video)

Το νέο Galaxy S8 παρουσίασε η Samsung.

Από πλευράς σχεδιασμού το νέο Galaxy S8 και S8+ έχει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του που είναι το S7 και S7 Edge, χωρίς όμως να μεγαλώνει πολύ το μέγεθος της συσκευής. Έτσι αν και διαθέτουν οθόνη 5,8 και 6,2 ιντσών αντίστοιχα, επειδή η εταιρία έχει μειώσει κατά πολύ το πλαίσιο περιμετρικά της οθόνης (εξαφανίζοντας το μάλιστα στα πλάγια) αλλά και στο κάτω μέρος που είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί το home button το οποίο πλέον βρίσκεται στο κάτω μέρος πίσω από το πάνελ.

Η νέα αναλογία της οθόνης των νέων Galaxy S8 είναι 18.5:9 και όχι 16:9 που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τις συσκευές ιδανικές για να παρακολουθεί κανείς βίντεο, να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή chat και να υπάρχει ακόμα χώρος για ένα πλήρες πληκτρολόγιο αφής. Επίσης η ανάλυσή της οθόνης είναι η ίδια με το Galaxy S7 όμως είναι ακόμα πιο φωτεινές, υποστηρίζούν HDR playback στα βίντεο.

Εκτός όμως από την οθόνη του και την εξαφάνιση του Home Button, το Galaxy S8 έχει ενσωματωμένη την νέα ψηφιακή βοηθό της Samsung που ακούει στο όνομα Bixby και θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα το smartphone μας.

Η Bixby επιτρέπει στον χρήστη να έχει άνετη πλοήγηση σε υπηρεσίες και εφαρμογές με απλές εντολές φωνής, αφής, όρασης και κειμένου.
Για την ώρα η υπηρεσία έχει ενσωματωθεί σε πολλές εφαρμογές της Samsung και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων της Κάμερας, των Επαφών, του Gallery, των Μηνυμάτων και των Ρυθμίσεων, όμως μελλοντικά θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες εφαρμογές της Samsung καθώς και τρίτων κατασκευαστών.

https://www.youtube.com/watch?v=D8Ert5yjMV4

Σχετικά άρθρα