Η selfie τον “πρόδωσε”

Απίστευτο συμβάν με Ρώσο ναύτη

Ο ναύτης, που βρισκόταν πάνω στο πυρηνοκίνητο καταδρομικό μάχης Pyotr Velikiy, έβγαλε τις φωτογραφίες στον εξωτερικό χώρο του πλοίου προδίδοντας έτσι την ακριβή θέση του, ανοικτά της ανατολικής Κρήτη σύμφωνα με την Daily Caller News Foundation.

Το πλοίο είναι μέρος ενός στόλου που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει μέρος στην ρωσική επιχείρηση στη Συρία εναντίον των ανταρτών που προσπαθούν να ανατρέψουν το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ. Η Ρωσία έχει ήδη ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές τους τελευταίους μήνες εναντίον του Χαλεπιού που είναι υπό την κυριαρχία επαναστατών. Η Μόσχα και η Δαμασκός έχουν επικριθεί για τους βομβαρδισμούς καθώς σκοτώνουν πολλούς αμάχους.

Το Pyotr Velikiy φέρεται να φέρει πυραύλους cruise παρόμοιους με εκείνους που χρησιμοποιήθηκαν στη Συρία εναντίον των ανταρτών στο παρελθόν, αναφέρει η εφημερίδα. Ο δημοσιογράφος Hans de Vreij δημοσιευσε την selfie και τη θέση του στόλου του ναύτη μέσω του Twitter το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι σαφές αν ο ναύτης θα έχει συνέπειες για τις ενέργειές του.

Σχετικά άρθρα