Η sexy μαμά Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφίζεται (pic)

Mε κόκκινο κορμάκι και εντυπωσιάζει…

Μπορεί να έχει γίνει μαμά και πλέον αυτός ο “ρόλος” να την ενδιαφέρει περισσότερο από κάθετί στη ζωή της, ωστόσο, η Κατερίνα Παπουτσάκη παραμένει σeξι και δεν το κρύβει. Η ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό Down Town, για το μιούζικαλ Nine καθώς και την οικογένειά της. Δεν διστάζει μάλιστα να φωτογραφηθεί ως σeξυ mommy και να δηλώσει: “Αν κάνω δεύτερο παιδί, θα το κάνω για να έχει ένα αδερφάκι ο Μάξιμος. Έχω κι εγώ έναν αδερφό, όπως και ο Παναγιώτης, τον οποίο τον διεκδίκησα μετά μανίας από τους γονείς μου και τελικά τα κατάφερα. Τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ δεμένοι, στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλο και δεν θέλω το μωρό μου να στερηθεί αυτή τη συντροφιά στη ζωή του”.

Στην ερώτηση “Αν η ζωή σου γινόταν ταινία, ποιες είναι οι 25 λέξεις που θα την περιέγραφαν”; η ηθοποιός απαντά:

“Το πολιτικοποιημένο περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Η δήλωση στα τρία χρόνια μου: «Και εγώ θα γίνω ηθοποιός». Η Σμυρνιά γιαγιά. Η γέννηση του αδερφού. Τα καλοκαίρια στη Σητεία με τη γιαγιά και τον παππού, οι θεατρικές παραστάσεις που έστηνα. Το διαζύγιο των γονιών μου. Η δραματική σχολή με παρότρυνση του Βασίλη Διαμαντόπουλου, δάσκαλού μου στο εργαστήρι. Το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, ο γάμος, η γέννηση του μωρού μου!”

Αν η εικόνα της ωραίας, αδύνατης και γεμάτης ενέργειας γυναίκας «τσαλακωνόταν» θα σε ενοχλούσε; “Αν ήταν για ένα ρόλο, φυσικά όχι! Προφανώς και δεν με νοιάζει να τσαλακωθώ! Αντίθετα, το επιζητώ!”.

066_071_Papoutsaki_d.indd
066_071_Papoutsaki_d.indd

Σχετικά άρθρα