Η Sony ανακοίνωσε συλλεκτικό PS4 Pro!

Για τις 500 εκατομμύρια πωλήσεις

Η Sony ανακοίνωσε πως το PS4 ξεπέρασε τα 525.2 εκατομμύρια πωληθέντα συστήματα σε όλο τον κόσμο και αποφάσισε να το γιορτάζει με μια συλλεκτική έκδοση του PS4 Pro, το 500 Million Limited Edition PS4 Pro. Η 500 Million Limited Edition του PS4 Pro φέρει ένα ημιδιαφανές μπλε χρώμα που θα υπάρχει και στο σχετικό κάλυμμα του DualShock 4 controller. Στο πακέτο αγοράς θα υπάρχει ακόμη μια PlayStation Camera, ένα Vertical Stand και ένα headset. Η κονσόλα θα φέρει σκληρό δίσκο 2ΤΒ και η τιμή της έκδοσης αναμένεται στα 500 δολάρια. Έχουν κατασκευαστεί μόλις 50.000 τέτοιες κονσόλες για να διατεθούν για όλες τις αγορές του πλανήτη και στο μπροστινό τους τμήμα έχουν ένα αναμνηστικό χάραγμα με την αναφορά του σειριακού αριθμού κάθε συστήματος.

Το 500 Million Limited Edition DualShock 4 θα πωλείται και ξεχωριστά στην τιμή των 65 δολαρίων, ενώ και ένα 500 Million Limited Edition Gold Wireless Headset θα βρίσκεται στην αγορά και ως αυτόνομο προϊόν στην τιμή των 100 δολαρίων. Η διάθεση της συλλεκτικής κονσόλας PS4 Pro θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου, ενώ τα συλλεκτικά περιφερειακά θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα καταστήματα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Κλείνοντας, η Sony σημειώνει ξανά το ότι δεν θα δημιουργηθούν περισσότερες συλλεκτικές κονσόλες στο μέλλον, οπότε όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να ψάξουν ιδιαίτερα.

Δείτε το video της παρουσίασης:

Σχετικά άρθρα

Ψηφιακή ασπίδα και διαδίκτυο!

Τη δική της απάντηση δίνει η Ε.Ε. στην πρόκληση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων στο Διαδίκτυο. Από το 2011, οι Βρυξέλλες έδωσαν το «πράσινο φως» στο 4ετές ερευνητικό έργο ABC4Trust (Privacy Attribute Based Credentials). Στόχος του είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών προστασίας της ιδιωτικότητας του ατόμου και τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, σε ημερίδα που θα διεξαχθεί […]