Οι σταρ και οι περίεργες απαιτήσεις τους

Ποιος ζήτησε πρόβατα στη σουίτα του και άλλα εξωφρενικά καπρίτσια

Από ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια μέχρι και πρόβατα μέσα στη σουίτα οι σταρ επιτρέπεται να τα ζητούν… όλα. Κάθε φορά που ταξιδεύουν και πρέπει να μείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο, υπεύθυνοι και υπάλληλοι φτάνουν στα όρια τους για να εξυπηρετήσουν την κάθε επιθυμία τους.

princeΟι Rolling Stones το 1966 τραγούδησαν το Paint it Black. Σαράντα χρόνια αργότερα, ο Πρινς θέλησε να το κάνει πραγματικότητα. Έτσι, όταν το 2007 βρέθηκε στο Λονδίνο για μια σειρά από συναυλίες ζήτησε από το ξενοδοχείο Dorchester να βάψει το δωμάτιο στο οποίο θα έμενε κατάμαυρο. Αλλά δεν του έφτανε αυτό ήθελε και όλα τα έπιπλα και υφάσματα να είναι μαύρα. Απαίτησε ακόμα να τοποθετήσουν και μαύρα κεριά.

mariahcarey1

Η Μαράια Κάρεϊ για παράδειγμα, θέλει να κοιμάται σε ένα δωμάτιο τύπου χαμάμ για να διατηρεί τη φωνή της. Έτσι τοποθετούνται γύρω από το κρεβάτι της συσκευές που υγραίνουν το περιβάλλον. Εξάλλου πριν να βγει στην σκηνή κάνει απόλυτη αφωνία. Επιπλέον, θέλει να περπατάει μόνο πάνω σε κόκκινα χαλιά ακόμα και αν πρόκειται για την απόσταση από την λιμουζίνα της μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου.

maryblige

Η βασίλισσα της χιπ χοπ Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ απαιτεί να μένει μόνη της σε έναν ολόκληρο όροφο, ενώ ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θέλει να υπάρχει ένας καθρέφτης πάνω από το κρεβάτι του.

ΣΟΦΙΑ ΛΟΡΕΝ

Η Σοφία Λόρεν σύμφωνα με το Spiegel online, ήθελε πάντα μέσα στο μπάνιο του δωματίου της να διαμορφώνεται κι ένας χώρος… κουζίνας. Αλλά και ο Σαλβαδόρ Νταλί απαίτησε όταν έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού Le Meurice να έχει στη σουίτα του μερικά… πρόβατα. Για ποιο λόγο; Για να κάνει την εικονική τους εκτέλεση με ένα περίστροφο.Εξάλλου, στο μεσημεριανό του ο Νταλί ήθελε πάντοτε να παραβρίσκονται και δύο ήμερα αιλουροειδή, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου έπρεπε να φροντίζει να μην υπάρχουν μύγες και σκαθάρια

Σχετικά άρθρα