Η στιγμή της έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου στο Κίεβο

Νεκρός υψηλόβαθμος πράκτορας (video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης ενός παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, Κίεβο.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι από την έκρηξη την οποία οι ουκρανικές αρχές αντιμετωπίζουν ως τρομοκρατική επίθεση έχασε τη ζωή του ένας στρατιώτης, τελικά αποδείχθηκε ότι το θύμα είναι ο επικεφαλής ειδικών δυνάμεων της διεύθυνσης αντικατασκοπείας του υπουργείου Άμυνας, Μαξίμ Σαποβάλ.

«Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε συλλέξει φαίνεται ότι το έγκλημα ήταν μια προσχεδιασμένη τρομοκρατική ενέργεια» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του στρατού.

Όπως διευκρίνισε ο νεκρός στο τιμόνι του οχήματος τη στιγμή της έκρηξης ενώ από τα θραύσματα τραυματίστηκαν δύο περαστικοί.

Πρόκειται για το τελευταίο μιας σειράς φονικών υποθέσεων που συγκλονίζουν το Κίεβο, το οποίο μάχεται τους υποστηριζόμενους από τη Ρωσία αντάρτες στις ανατολικές επαρχίες.

Σχετικά άρθρα

Νεκρός ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή!

Οι γνωστοί barrabravas άφησαν ξανά το στίγμα τους στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα της Τίρο Φεδεράλ με την Τσακαρίτα για την τρίτη κατηγορία υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ενώ στα επεισόδια συμμετείχαν και οπαδοί. Κατά την διάρκεια της επίθεσης ο 33χρονος αμυντικός Φράνκο Νιέτο δέχτηκε […]