Η σύζυγος του αεροπειρατή δεν θέλει να τον δει

“Με ντρόπιασε, δεν θα τον επισκεφθώ στη φυλακή”

«Ντρέπομαι, δεν θέλω να τον δω» δηλώνει η Κύπρια πρώην σύζυγος του αεροπειρατή της πτήσης της Egypt Air.
Μπορεί η ίδια να πήγε χθες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας προκειμένου να μιλήσει με τον 59χρονο πρώην σύζυγό της, καθώς κρατούσε ομήρους τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης, ωστόσο η ίδια θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οπως υποστηρίζει η ίδια μπορεί να δέχτηκε να πάει στο αεροδρόμιο για να μιλήσει με τον 59χρονο Αιγύπτιο, πρώην σύζυγό της, προκειμένου να τον πείσει να παραδοθεί και έχει αίσιο τέλος η αεροπειρατεία. Ωστόσο τώρα ξεκαθαρίζει πως ντρέπεται για λογαριασμό του, δεν θέλει να τον δει και γι’ αυτό δεν πρόκειται να τον επισκεφτεί στη φυλακή.

«Ντρέπομαι τόσο πολύ απ’ όλη αυτή τη δημοσιότητα και δεν θέλω να τον δώ» είπε η γυναίκα σύμφωνα με τον μεταφραστή του 59χρονου Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά.

Αεροπειρατής της Egypt Air στην Κύπρο: Το έκανα για να δω τα παιδιά μου Ο 59χρονος Αιγύπτιος μιλώντας στις κυπριακές αρχές, ισχυρίστηκε «τι άλλο θα μπορούσα να κάνω όταν για τόσα χρόνια δεν μου επιτρέπουν να έρθω να δω τη γυναίκα και τα παιδιά μου;».

Υπενθυμίζεται πως ο Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά είχε απελαθεί από την Κύπρο το 1994 και το όνομά του βρισκόταν στον κατάλογο των ατόμων στα οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σχετικά άρθρα