Η Τesla αναζητεί προσωπικό στην Ελλάδα

Η αμερικάνικη εταιρεία φαίνεται αποφασισμένη να επενδύσει στη χώρα μας

Η αμερικάνικη εταιρεία φαίνεται αποφασισμένη να επενδύσει στη χώρα μας, καθώς ανακοίνωσε πως «ανοίγει» ακόμη μια θέση εργασίας στην Ελλάδα.

Από τις αρχές του 2018 η Tesla Greece είναι γεγονός! Πρόκειται για το πρώτο κέντρο έρευνας που δημιούργησε ο Elon Musk, μέσω της θυγατρικής που έχει η φίρμα στην Ολλάνδια, το οποίο έχει έδρα στο Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος από τον Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή (διαχειριστής της εταιρείας είναι ο κ. Stephan Werkman, Οικονομικός Διευθυντής της Tesla Ευρώπης). Μόλις τις προηγούμενες ημέρες η Tesla ανακοίνωσε στο επίσημο site της ,πως αναζητά για τη χώρα μας ακόμη έναν ηλεκτρολόγο μηχανολόγο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο επόμενος συνεργάτης της εταιρείας θα κάνει πρακτική εξάσκηση 6 μηνών και θα ασχολείται με τα προβλήματα στα ηλεκτρικά μοτέρ και το modeling.

Με το παραπάνω επιβεβαιώνονται πλήρως τα ρεπορτάζ του Newsauto σχετικά με τις προθέσεις της Tesla να επενδύσει στη χώρα μας. Άλλωστε, η αγάπη του Elon Musk για την Ελλάδα και τους Έλληνες επιστήμονες είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια. Ευκαιρία, λοιπόν, να αξιοποιήσουμε τις παραπάνω προθέσεις προσελκύοντας επενδύσεις το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Tesla

Σχετικά άρθρα