Η τοστιέρα των ονείρων σου (pic)

Μόνο καφέ δεν κάνει…

Οι γρήγοροι ρυθμοί τις καθημερινές δεν σου επιτρέπουν πάντα να απολαύσεις ένα καλό πρωινό λόγω έλλειψης χρόνου. Ανακαλύψαμε λοιπόν μία νέα συσκευή που αν βρεθεί στα χέρια σου, ο χρόνος θα είναι απλά μία ακόμα δικαιολογία για να παραλείψεις το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

-toaster

Αν φανταζόσουν να αποκτήσεις μία πολυ – συσκευή που να τα κάνει όλα- ή σχεδόν όλα τέλος πάντων- θα ενθουσιαστείς με αυτή την απίστευτη τοστιέρα που κάθε άλλο παρά συμβατική είναι. Τι εννοούμε; Λοιπόν, όχι μόνο σου ζεσταίνει το ψωμί του τοστ αλλά θα τη χρησιμοποιήσεις για να μαγειρέψεις αβγά αλλά και να ζεστάνεις κρέας ταυτόχρονα.

Και αυτό γιατί η συσκευή αποτελείται από ενσωματωμένα εξαρτήματα στα οποία θα μαγειρέψεις αβγά ποσέ αλλά και ομελέτα σε 4 μόλις λεπτά, θα βράσεις ταυτόχρονα μέχρι και 4 αβγά, αλλά και θα ζεστάνεις μαγειρεμένα κρεατικά ή λαχανικά.

Το αποτέλεσμα; Πεντανόστιμο πρωινό γεύμα που θα φτιάξεις στο μισό χρόνο χωρίς καν να χρειαστεί να ανάψεις την εστία. Ψήνεσαι;

Σχετικά άρθρα

Μυστηριώδες νέφος στον Τιτάνα! (pic)

Η NASA ανακοίνωσε ότι το διαστημικό σκάφος Cassini που μελετά εδώ και μια δεκαετία το σύστημα του Κρόνου εντόπισε στον μεγαλύτερο και πιο ενεργό γεωλογικά δορυφόρο του, τον Τιτάνα, ένα μυστηριώδες νέφος. Το νέφος αυτό βρίσκεται στο Βόρειο Πόλο του Τιτάνα και σύμφωνα με τη NASA αποτελείται από πάγο μεθανίου. Το ενδιαφέρον είναι ότι το […]