Οι Τουμπιώτες που τρόλαραν την Άντζελα Δημητρίου!

Δείτε το video

Mία παρέα από τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα.

Το video παρωδία με την διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για τα Jumbo, έγινε viral και πρόσφερε άφθονο γέλιο σε όσους το είδαν.

Ο λόγος για την ομάδα της Chi Productions, η οποία αποτελείται από μερικούς “ανισόρροπους” Θεσσαλονικείς , όπως αυτοαποκαλούνται, οι οποίοι σατιρίζουν και διακωμωδούν, ότι κινείται.

Συναντήσαμε τον Πέτρο, τον Βασίλη και τον Γιώργο στη γειτονιά τους στην Τούμπα.

“Είμαστε χαλαροί δεν μας έχει πάρει τα μυαλά η επιτυχία, αλλά ποιοι Ράδιο Αρβύλα και Ελληνοφρένεια μωρέ τώρα”, λένε με χιούμορ.

Η αρχή του “κακού”

Η Chi Productions ξεκίνησε τα βίντεο της το Μάιο του 2013. Ο τίτλος του πρώτου βίντεο ήταν “Επάγγελμα Πακετάς”. Ένα μήνα αργότερα έθεσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό του ComedyLab και κατάφεραν να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση με το βίντεο “Εμετικοί Πελάτες”.

“Ξεκινήσαμε στην αρχή για την πλάκα μας, αλλά μετά την δεύτερη θέση στο διαγωνισμό του ComedyLab, είδαμε ότι η δουλειά μας αρέσει στον κόσμο και έχει ανταπόκριση”, τονίζει στο thestival.gr, ο Πέτρος Τσιτσεκλής, ο δημιουργός και το “μυαλό της ομάδας”.

Η αρχική επιτυχία έφερε και την συνεργασία με το ComedyLab, ωστόσο μετά από λίγο καιρό, λίγο οι πολλές παράλληλες υποχρεώσεις, λίγο το άγχος έφεραν κάποιες περιόδους κατά τις οποίες η Chi Productions δεν έβγαζε βίντεο.

Μετά από συνεχείς πιέσεις της ομάδας αλλά και του κόσμου που έστελνε συνεχώς μηνύματα τελικά ο Πέτρος αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι.

“Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Είχα λίγες ώρες κενές και δεν άντεχα άλλο. Τα παιδιά όμως αγαπούσανε αυτό που κάναμε και με έπεισαν να συνεχίσουμε. Σημαντική ήταν και η αγάπη του κόσμου, που μας έστελνε συνεχώς μηνύματα και ρωτούσε που χαθήκαμε…”, δηλώνει στο thestival, ο δημιουργός της Chi Productions.

Η επανασύνδεση της ομάδας έφερε και την πρώτη μεγάλη επιτυχία. Το βίντεο “Κλαρινογαμπρός”, γίνεται viral και μεταδίδεται σε δεκάδες sites ακόμα και στην τηλεόραση.

Η επόμενη μεγάλη επιτυχία ήρθε στις εκλογές του Μαΐου το 2014. Ο Βασίλης Σαλτίρης ντύθηκε Σούπερ Μαν για να ψηφίσει και να σώσει τη χώρα! Το βίντεο όπως ήταν φυσικό έκανε το γύρο του διαδικτύου και ασχολήθηκαν με αυτό ακόμα και πολιτικές εκπομπές.

Λίγους μήνες πριν το βίντεο παρωδία της διαφήμισης των Jumbo, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη είχε ξαναγίνει θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα.

Τον Οκτώβριου του 2015, στην επικαιρότητα βρισκόταν ο πιτσιρικάς από την εκπομπή “Ουράνιο Τόξο”. Εύκολη λεία για την Chi Productions, η οποία πήρε έμπνευση από την εκπομπή της ΕΡΤ και έφτιαξε ένα βίντεο το οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν το πιο δημοφιλές της ομάδας, καθώς ξεπέρασε τις 500.000 προβολές.

Η ιστορία πίσω από το “Άντζελα – Διαφήμιση Jumbo (parody)”

Φτάνουμε στο σήμερα, όπου η Chi Productions βρίσκεται στην κορυφή των βίντεο στο ελληνικό youtube.

Toβίντεο παρωδία για την διαφήμιση των Jumboμε την Άντζελα Δημητρίου, είναι πολύ κοντά στο να ξεπεράσει το πρωτότυπο , κάτι που είναι ιδιαίτερα σπάνιο στο ελληνικό ίντερνετ.

Ο Πέτρος μόλις είδε τη διαφήμιση την πρώτη μέρα που προβλήθηκε ,κατάλαβε μέσα του ότι αυτό το βίντεο θα είναι και το πιο πετυχημένο της Chi Productions.

Άρχισε αμέσως τα τηλέφωνα, έφτιαξε το σενάριο και τους στίχους και όλα είχαν μπει σε μια σειρά για το δημοφιλέστερο βίντεο των τελευταίων ημερών.

“Θέλαμε να είμαστε οι πρώτοι που θα κάνουμε παρωδία αυτή τη διαφήμιση, γιατί κατάλαβα αμέσως ότι θα ασχοληθούν όλοι με αυτή. Άρχισα τα τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς που ήθελαν να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα βίντεό μας και το ετοιμάσαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Αν δεν πήγαινε καλά δεν ξέρω πραγματικά τι θα έκανα”, εξομολογείται ο Πέτρος Τσιτσεκλής στο thestival.gr.

Πράγματι τρεις μέρες μετά το βίντεο ήταν στο youtubeκαι ξεκίνησε την πορεία του προς την κορυφή.

Τέλος η παρέα από τη Θεσσαλονίκη τονίζει πως δεν θα μείνει σε αυτό και υπόσχεται νέα βίντεο με πολύ γέλιο.

Πληροφορίες:

To κανάλι της Chi Productions αριθμεί περισσότερους από 15.000 συνδρομητές.

Έχει περισσότερα από 3 εκατομμύρια προβολές και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 70 βίντεο.

Συντελεστές: Πέτρος Τσιτσεκλής

Βασίλης Σαλτίρης

Γιώργος Αντωνιάδης

Μπάμπης Πεΐδης

Βασιλική Πολίτη

Νέστορας Ματθαίου

Ιπποκράτης Αερίδης

Γιάννης Τσιτσεκλής

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της Chi Productions και μερικά από τα video της παρέας από τη Θεσσαλονίκη:

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα