Η «τρέλα» για τον ΠΑΟΚ άλλαξε το… σήμα! (pic)

Η… ποδοσφαιρική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη για το OPEN

Mε την μετακόμιση του πρώην Epsilon νυν Open TV να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τσα Μελίσσια στις παλιές εγκαταστάσεις του MEGA στην Παιανία κανείς ίσως δεν πρόσεξε το νέο ρετούς στο λογότυπο του καναλιού ακόμα δεν βγήκε στον αέρα.

‘Όπως αναφέρει το tinasmess.gr, μετά την τελευταία μεγάλη σύσκεψη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να προβούν σε αλλαγές στο νέο λογότυπο καθώς ο ιδιοκτήτης του καναλιού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με τα χρώματα που επιλέχθηκαν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μην κρύβοντας την αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν ήθελε να υπάρχει πουθενά στο λογότυπο χρώμα που να θυμίζει χρώμα ποδοσφαιρικής ομάδας – δηλαδή απέκλεισε το κόκκινο λόγω Ολυμπιακού, το πράσινο λόγω ΠΑΟ και το κίτρινο – που είχε συμπεριληφθεί στο logo – λόγω ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος, όπως είπε, θα ήθελε να είναι ασπρόμαυρο παραμπέμποντας στα χρώματα της ομάδας του. Ωστόσο, υπάρχει ήδη Open TV στον Καναδά και μάλιστα με logo σε άσπρο και μαύρο.

Έτσι, μετά τη συνάντηση αυτή και παρά το γεγονός το λογότυπο είχε ήδη διαρρεύσει στα Μέσα ζήτησε να φύγει άμεσα το κίτρινο χρώμα και πλέον μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι στο logo φιγουράρουν μόνο το μπλε και το λευκό χρώμα.

 

Σχετικά άρθρα