Η τρομερή αποκάλυψη της «Khaleesi»

Διαβάστε τι είπε για την τελευταία της σκηνή στο «Game of Thrones»

Η σειρά Game of Thrones αποτελεί παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, καθώς έχει καθηλώσει το κοινό σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς, ανυπομονούν για την επόμενη σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία, ενώ πολλά έχουν ακουστεί για το τι θα συμβεί στο τέλος.

Μία από τις πρωταγωνίστριες, η Emilia Clarke, η οποία υποδύεται έναν από τους πιο αγαπητούς ρόλους της σειράς, την “Κhaleesi”, αποκάλυψε πως η τελευταία σκηνή της, τη συγκλόνισε.

Η ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό Vanity Fair, ανέφερε ότι είναι πολύ αποκαρδιωτική στιγμή που τελειώνουν τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, η “Daenerys Targaryen”, είπε: «Πραγματικά με έκανε να σοκαριστώ. Γνωρίζοντας ότι θα μείνει για πάντα ως ανάμνηση για το τι είναι η Daenerys. Κάνω όλες τις τρέλες. Θα καταλάβετε τι εννοώ, μόλις το δείτε».

«Είναι πραγματικά η πιο αποκαρδιωτική στιγμή. Έχω γίνει πολύ συναισθηματική τώρα που τελειώνουμε. Όλοι είναι από πάνω μου και μου λένε ”όλα καλά Emilia” και δεν τους καταλαβαίνω γιατί είναι η τελευταία φορά», πρόσθεσε η “Μητέρα των Δράκων”.

Σχετικά άρθρα