Η Τζούλια σε «πόλεμο» με τον Μένιο!

Τον πήγε στα δικαστήρια κατηγορώντας τον ότι της έκλεψε 200.000 €

Τον πήγε στα δικαστήρια κατηγορώντας τον ότι της έκλεψε 200.000 € από το χρηματοκιβώτιο

Ξανά στα δικαστήρια βρέθηκε την Τετάρτη η Τζούλια Αλεξανδράτου, για ακόμη έναν «γύρο» στη δικαστική διαμάχη της με τον άλλοτε στενό συνεργάτη της Μένιο Φουρθιώτη. «Μήλον της Εριδος» ήταν τα 200.000 ευρώ που τον κατηγορεί ότι έκλεψε από το χρηματοκιβώτιό της!

Η εκρηκτική ξανθιά ήρθε, είδε και… απήλθε άπραγη από την αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου αναμενόταν να εκδικαστεί η υπόθεση της κλοπής με κατηγορούμενο τον παρουσιαστή του Ε, καθώς το δικαστήριο έδωσε σύντομη αναβολή λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Η πολύκροτη υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από σχεδόν επτά χρόνια εις βάρος του Μένιου Φουρθιώτη. Σε αυτή η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών υποστηρίζει ότι ο πρώην συνεργάτης άρπαξε εν αγνοία της το ποσό των 200.000 ευρώ (!) που φύλαγε στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με το μοντέλο, το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης βρέθηκε απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα να μην καταγραφούν οι κινήσεις του δράστη. Η ίδια, πάντως, φέρεται ότι υποστηρίζει ότι ο νυν παρουσιαστής του Ε, με τον οποίο διατηρούσαν στενή επαγγελματική σχέση, ήταν από τα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το περιεχόμενό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της κλοπής, αποδίδοντάς τη στη… φαντασία της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και στην εκδικητική διάθεσή της. Ο παρουσιαστής φέρεται ότι υποστηρίζει ότι δεν ήξερε καν πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και ότι το μοντέλο ήθελε με την καταγγελία σε βάρος του να τον εκδικηθεί επειδή διέκοψε τη συνεργασία τους!

Σε αντίθεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έφτασε… ετοιμοπόλεμη στο δικαστήριο νωρίς το πρωί, ο κατηγορούμενος παρουσιαστής επέλεξε να μην εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του. Παρά την πολύωρη αναμονή, η υπόθεση δεν έφτασε στο ακροατήριο και αναβλήθηκε για ακόμη μία φορά, με τον «πόλεμο» των δύο πλευρών ωστόσο να κρατεί καλά.

Πριν από λίγους μήνες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε βρεθεί ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ύστερα από μήνυση της Αλεξανδράτου σε βάρος του ίδιου αλλά και του μάνατζερ Σπύρου Ρέβη για υπεξαίρεση από κοινού. Η πρώην εστεμμένη των καλλιστείων τούς κατηγορούσε ότι αρνούνταν να της παραδώσουν τα λογιστικά βιβλία της και ένα τιμολόγιο, υποστηρίζοντας ότι στόχος του παρουσιαστή ήταν να τη βλάψει.

Τότε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας είχε κρίνει τους δύο κατηγορουμένους αθώους, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση.

Πηγή: espressonews.gr

Σχετικά άρθρα