Η Τζούλια το έκαψε! (video)

Έτσι όπως το πήγαινε ήταν λογικό πως θα συμβεί

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήδη από το καλοκαίρι που μας πέρασε επέστρεψε στα πράγματα, αγαπητοί φίλοι και όπως φαίνεται σκοπεύει να μας… βασανίσει με καινούρια τραγούδια.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε με τον ατζέντη της, Σπύρο Ρέβη σε στούντιο ηχογράφησης και μετά επιβιβάστηκαν σε μια BMW 6, αξίας 200 χιλιάδων ευρώ. Όμως η Τζούλια έκανε ένα μικρό λαθάκι το οποίο λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το πρόβλημα οφείλεται στην Τζούλια Αλεξανδράτου επειδή επί μισή περίπου ώρα οδηγούσε έχοντας πρώτη ταχύτητα ενώ εκείνη είχε την εντύπωση πως είχε βάλει το αυτόκινητο στον αυτόματο έχοντας την δυνατότητα να μην αλλάζει ταχύτητες!!

Όσο η Τζούλια οδηγούσε στη λεωφόρο Κηφισίας με την 1η ταχύτητα, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από το αυτοκίνητο, άρχισε να βγαίνει πυκνός καπνός και αμέσως χύθηκαν τα λάδια στο οδόστρωμα.

Το μοντέλο διατήρησε την ψυχραιμία του, έκανε στην άκρη και βγήκε εγκαίρως από το όχημα. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής, θέτοντας την κατάσταση υπό έλεγχο.

Τζούλια, δε μπορείς να οδηγείς μόνο με την πρώτη ταχύτητα…

Σχετικά άρθρα