Η Βανδή… μαγείρεψε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης! (vid&pics)

Φόρεσε κόκκινο σκούφο, ποδιά και έφτιαξε γλυκά

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι η Δέσποινα Βανδή, προκειμένου να υποστηρίξει το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να επισκεφθεί όλους τους πάγκους του μπαζάρ στο φουαγιέ του δημαρχειακού μεγάρου, να συνομιλήσει με τους θαυμαστές της και να δοκιμάσει γυαλιά ηλίου, ενώ φόρεσε ποδιά μαγειρικής και έφτιαξε ζαχαρωτά σπιτάκια μαζί με τους μικρούς της φίλους.

Η Δέσποινα Βανδή που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, διοργάνωσε το φιλανθρωπικό μπαζαρ, για την προετοιμασία του οποίου πέρασε πολλές ώρες εχθές στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για την πολύτιμη βοήθειά του και την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση του μπαζάρ.

despoinapodia vandi vandiglyka

Πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

«Φουσκώνει» ο Έβρος;

Έκτακτη οδηγία σε γεωργούς και κτηνοτρόφους από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων στον ποταμό Έβρο, εξαιτίας της αύξησης των νερών του, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στο κεντρικό, ανατολικό και νοτιοανατολικό τμήμα της Βουλγαρίας, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, βρίσκονται οι δήμοι Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου.Σύμφωνα […]