Οι βουλευτές από τον χώρο του αθλητισμού

Σάρωσε ο Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής ο Πέτρος Κωνσταντινέας, εκλέγεται αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Μαυρωτάς. Εκτός Κριστόφ Βαζέχα, Πύρρος Δήμας. Δείτε τι έκαναν όλοι οι υποψήφιοι “αθλητικοί” βουλευτές των κομμάτων που μπήκαν στη βουλή.

ΣΥΡΙΖΑ

Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας): Εκλέγεται βουλευτής καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 4 βουλευτές στη Μεσσηνία (ενσωμάτωση 88,66%)

Ελένη Αυλωνίτου (Β’ Αθηνών): Εκλέγεται βουλευτής καθώς βρίσκεται στην 16η θέση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 19 βουλευτές στη Β΄Αθηνών (ενσωμάτωση 17,27%)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

✔  Βασίλης Κικίλιας (Α’ Αθηνών): Εκλέγεται βουλευτής. Έρχεται δεύτερος σε σταυρούς πίσω από την Όλγα Κεφαλογγιάνη, ξεπερνώντας μεταξύ άλλων τους Ντόρα Μπακογιάννη και Νικήτα Κακλαμάνη (ενσωμάτωση 77,40%)

✔  Κώστας Κουκοδήμος (Πιερίας): Εκλέγεται βουλευτής καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση (ενσωμάτωση 99,16%)

✔  Άννα Καραμανλή (Β’ Αθηνών): Εκλέγεται βουλευτής καθώς βρίσκεται στην 8η θέση από τις 11 βουλευτές της αξιωματική αντιπολίτευση στη Β’ Αθηνών (ενσωμάτωση 17,27%)

✔  Σταύρος Καλαφάτης (Α’ Θεσσαλονίκης): Εκλέγεται καθώς είναι στην 3η θέση. Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε τέσσερις βουλευτές στην Α’ Θεσσαλονίκης (ενσωμάτωση 92,52%)

Γιώργος Ορφανός (Α’ Θεσσαλονίκης): Δεν εκλέχθηκε καθώς ήρθε στην πέμπτη θέση (ενσωμάτωση 92,52%)

Κυριάκος Βιρβιδάκης (Χανιά): Δεν εκλέχθηκε. Κατετάγη τρίτος με τη Νέα Δημοκρατία να μην βγάζει βουλευτή στα Χανιά (ενσωμάτωση 100%)

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σωτήρης Βοργιάς (Άττικής:) Δεν εκλέγεται καθώς βρίσκεται στην 9η θέση με την Χρυσή Αυγή να βγάζει ένα βουλευτή (ενσωμάτωση 64,47%)

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Γιώργος Μαυρωτάς (Αττικής): Εκλέγεται αυτή τη στιγμή καθώς είναι στην πρώτη θέση με το Ποτάμι να βγάζει ένα βουλευτή στην Περιφέρεια Αττικής (ενσωμάτωση 64,47%)

Στέλιος Προσαλίκας (Β’ Αθηνών):  Δεν εκλέγεται καθώς βρίσκεται στην 24η θέση. Το Ποτάμι εκλέγει 4 βουλευτές (ενσωμάτωση 17,27%)

Μέμος Ιωάννου (Β’ Αθηνών): Δεν εκλέγεται καθώς βρίσκεται στην 27η θέση (ενσωμάτωση 17,27%)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

✔ Έλενα Κουντουρά  (Α’ Αθηών): Εκλέγεται καθώς πήρε την πρώτη θέση με διαφορά. ΟΙ ΑΝΕΛ βγάζουν ένα βουλευτή στην Α’ Αθήνας (ενσωμάτωση 77,40%)

✘ Κριστόφ Βαζέχα (Α’ Αθηών): Δεν τα κατάφερε καθώς έρχεται στην τρίτη θέση  (ενσωμάτωση 77,40%)

ΚΚΕ

✘  Γιώργος Καΐκης (Τρικάλων): Δεν εκλέγεται. Ήρθε δεύτερος με το ΚΚΕ να μην βγάζει βουλευτή (ενσωμάτωση 96,56%)

Κώστας Πετρόπουλος (Αχαϊας): Δεν εκλέγεται. Ήρθε τρίτος με το ΚΚΕ να βγάζει ένα βουλευτή (ενσωμάτωση 92,64%)

✘ Βασίλης Νικάκης (Αιτωλοακαρνανίας): Δεν εκλέγεται. Είναι δεύτερος με το ΚΚΕ να βγάζει ένα βουλευτή (ενσωμάτωση 79,58%)

ΠΑΣΟΚ

✘  Πύρρος Δήμας (Β’ Αθηνών): Δεν εκλέγεται καθώς είναι τέταρτος με το ΠΑΣΟΚ να βγάζει μόλις δύο βουλευτές (ενσωμάτωση 17,27%)

Γιάννης Γούναρης (Α’ Θεσσαλονίκης): Δεν εκλέγεται καθώς ήρθε 5ος με το ΠΑΣΟΚ να βγάζει ένα βουλευτή (ενσωμάτωση 93,63%)

Κώστας Χαριτωνίδης (Α’ Θεσσαλονίκης): Δεν εκλέγεται καθώς ήρθε 8ος (ενσωμάτωση 93,63%)

Κυριακή Γιαννακίδου (Β’ Θεσσαλονίκης): Δεν εκλέγεται καθώς είναι 3η με το ΠΑΣΟΚ να βγάζει ένα βουλευτή (ενσωμάτωση 64,43%)

Σχετικά άρθρα

Νέα πρόκληση σκοπιανών!

Πανηγυρίζουν την «κατάκτηση» του Μύτικα, της υψηλότερης κορφής της Ελλάδας, Σκοπιανοί ορειβάτες επιδεικνύοντας το μακεδονικό σύμβολο που προσπαθούν να καπηλευθούν Νέες προκλήσεις από σκοπιανό αξιωματούχο, επί ελληνικού εδάφους, αυτή τη φορά. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της βουλής των Σκοπίων, και πρώην υπουργό Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι, ο οποίος πανηγυρίζει ότι «κατέκτησε» την ψηλότερη κορυφή του […]