Η ξανθιά βόμβα Ιβάνκα Τραμπ (pics)

Θα είναι στο εξής η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο

Η Ιβάνκα Τραμπ επιμένει ότι δεν θα έχει επίσημο ρόλο στην κυβέρνηση και ότι ο ρόλος της θα είναι καθαρά αυτός της κόρης του προέδρου.

Αλλά ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη θέση της στην Trump Organization και στις επιχειρήσεις του δισεκατομμυριούχου πατέρα της και ότι αφήνει την προεδρία της εταιρείας της με κοσμήματα και διαμάντια.

Αποτελεί κοινό μυστικό στις ΗΠΑ ότι από τη στιγμή που η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε να παραμείνει στη Νέα Υόρκη με τον γιό τη Μπάρον, η Ιβάνκα θα παίζει τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας.
Ηδη ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ ορκίστηκε Senior Advisor, ειδικός σύμβουλος του προέδρου και αναλαμβάνει το έργο των ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μέση Ανατολή.

Μετά την εκλογή του ο Τραμπ αφήνει την αυτοκρατορία του αξίας άνω του 1 δις στους δύο γιούς του Ερικ και Ντόναλντ τζούνιορ.

Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη από τον πρώτο γάμο του με την Ιβάνα Τραμπ, είχε ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της. Βοήθησε την προσέγγισή του με την γυναικεία ψήφο, μίλησε για γυναικεία θέματα σε δεκάδες εκδηλώσεις και υπερασπίστηκε τον Τραμπ για σκάνδαλα.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι η Ιβάνκα θα έχει μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ και ότι στην πραγματικότητα θα κρατάει τα ηνία αφού ο πατέρας της συχνά παρεκτρέπεται.

«Εχει το πιο ωραίο σώμα» έχει πει για εκείνη ο ίδιος ο πατέρας της. «Αν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου θα έβγαινα μαζί της» πρόσθεσε ο ασυγκράτητος νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Σχετικά άρθρα