Είδε εφιάλτη και κατάπιε το δαχτυλίδι των αρραβώνων

Για να μην της το κλέψουν!

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια 29χρονη Αμερικανίδα, όταν κατάπιε κατά λάθος στον ύπνο της το δακτυλίδι των αρραβώνων της!

Σε μια σπαρταριστή ανάρτηση στο Facebook η Τζίνα Έβανς περιέγραψε πώς είδε έναν εφιάλτη, ότι βρισκόταν δηλαδή σ’ ένα τρένο υψηλής ταχύτητας και την κυνηγούσαν κάποιοι «κακοί τύποι». Προκειμένου να σώσει το δακτυλίδι των αρραβώνων της άνοιξε το στόμα της, το κατάπιε κι έπεσε πάλι για ύπνο.

Όταν όμως η 29χρονη από την Καλιφόρνια ξύπνησε το πρωί, διεπίστωσε ότι είχε χάσει το ειδικής παραγγελίας δακτυλίδι των αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο αγαπημένος της, Μπομπ. Τότε συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Αφηγήθηκε στον αρραβωνιαστικό της τι είχε κάνει στον ύπνο της κι αφού «έσκασαν στα γέλια για περίπου μιάμιση ώρα», πήγαν σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν ενδοσκόπηση. Όλα πήγαν καλά, οι γιατροί αφαίρεσαν το δακτυλίδι των αρραβώνων, το έδωσαν στον Μπομπ, ο οποίος το επέστρεψε με τη σειρά του στην καλή του, αφού προηγουμένως η Τζίνα του υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να το ξαναπιεί.

Η ίδια, όμως, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη ντροπή για το πάθημά της κι όπως ομολογεί έψαξε στο Διαδίκτυο γα να διαπιστώσει αν και «άλλοι ενήλικοι καταπίνουν δακτυλίδια αρραβώνων». Στην ανάρτησή της δεν αναφέρει πάντως αν η δική της είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση στον κόσμο..

Σχετικά άρθρα