Ιδού το αμόρε του Παπανδρέου

Η Ολλανδέζα που του έκλεψε την καρδιά

Πριν από περίπου εννέα μήνες, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε από το Καστρί, όλοι μιλούσαν για τον επικείμενο χωρισμό του, ενώ λίγο αργότερα ήρθαν στην επιφάνεια και οι πρώτες φήμες για μία γυναίκα από την Ολλανδία που του έχει κλέψει την καρδιά.

Οι φήμες αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνονται φέτος το καλοκαίρι στη Σκιάθο, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την συγκεκριμένη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Spirto, ονομάζεται Γουέντο Κόνελι και διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

wendy1

Το… who is who

Είναι χωρισμένη και έχει δυο παιδιά, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, κάτι που είναι κοινό στοιχείο και με τον… Γιώργο παπανδρέου, ο οποίος επίσης δεν έχει πάρει διαζύγιο με την σύζυγό του, Άντα.

Η Γουέντι Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, όπου εργάζονταν ως γυμνάστρια. Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει δικό της γυμναστήριο και αναλαμβάνει ατομικές προπονήσεις, ενώ επισκέπτεται συστηματικά την χώρα μας τουλάχιστον τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

wendy2

Η μία της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο, βασικός λόγος για τον οποίο επισκέπτεται το πανέμορφο ελληνικό νησί τόσο συχνά, ενώ όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο, αρκετά επικοινωνιακό και γοητευτικό.

Γνωριμίες…

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως η πρώτη γνωριμία μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και της Γουέντι έγινε ένα πρωί του περυσινού καλοκαιριού στη Σκιάθο, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζονταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόγκινγκ.

Πηγή φωτό: Εφημερίδα Spirto

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Απ’ το δημοπίθηκο, λυμαντήρα, οικοφθόρο, σεξομανή Ανδρέα στο βραδύνου, μυαλοφυγόδικο, κουτεντέ, καβλούτσο Γιωργάκη.

Comments are closed.