Ιερέας στη Μύκονο, με ζώνη Hermes και γυαλιά Gucci! (pic)

Τι άλλο θα δούμε

Μία συγκλονιστική φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των ελληνικών social media και εκτός από χιλιάδες like και share έχει λάβει διάφορα σχόλια. Σχόλια που εκφράζουν οργή ή και που σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ την παρακάτω φωτογραφία.

Η φωτογραφία απεικονίζει έναν εξαιρετικά στυλάτο παπά σε σούπερ μάρκετ στην Μύκονο με γυαλιά Gucci και πράσινη ζώνη Hermès, με τη λεζάντα:

“Only in a Mykonos supermarket can you have a live DJ, fashion shows on large video screens with disco lights & see a genuine Greek Orthodox Priest wearing Gucci sunglasses with a blue Hermes belt accompanied by a lady with a LouisVuitton bag in the meat & cheese section”.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

 1. Τα πορνόσκυλα σκανδαλίζονται με γυαλιά και ζώνες!
  Δεν ξέρουν βέβαια και ούτε θέλουν να μάθουν ότι για να γίνεις παπάς πρέπει μέχρι το γάμο σου να είσαι παρθένος!
  Εγώ δε λέγω υμίν: αν τα λεφτά που ξοδεύατε με πόρνες και ερωμένες δεν τα ξοδεύατε, θα παίρνατε, εκτός απ΄αυτά του παπά και μια ” πόρσε” ,πορνόσκυλα
  και δε θα ήσασταν και πόρνοι και ομοφυλόφιλοι!
  Αυτή η λύσσα σας για τους ιερωμένους οφείλεται ότι μαρτυρούν με τη ζωή τους το ” αντισέξ”!
  Τόσους και τόσους παπάδες και μοναχούς ακτήμονες δεν του στραβώνεστε να τους μιμιθείτε σε όλα, μα προπάντων στην εγκράτεια και την αποχή απ΄το εξώγαμο σεξ, τον ανθρωπάκο γιατί πήρε γυαλιά και δεν σας έκανε ελεημοσύνη να πάτε να τα φάτε με πόρνες σας πειράζει!
  Σκάσατε φάγατε του κόσμου τα δισεκατομμύρια κι ακόμα σας φταίνε οι παπάδες, ελεεινοί!

Comments are closed.