Εικόνες διάλυσης στο Μega (pics)

Άδεια γραφεία, κλειστοί υπολογιστές και ελάχιστοι εργαζόμενοι

Άδεια γραφεία, κλειστοί υπολογιστές και ελάχιστοι “ρομαντικοί” εργαζόμενοι που φυλάνε Θερμοπύλες. Τίποτα δε θυμίζει πια, το πάλαι ποτέ κραταιό κανάλι της Μεσογείων.

Οι εικόνες από το Μεγάλο Κανάλι είναι συγκλονιστικές και δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο κτήριο της Μεσογείων, το οποίο υπολειτουργεί. Εξάλλου το κανάλι δεν δείχνει πια ζωντανό πρόγραμμα παρά μόνο επαναλήψεις επιτυχημένων σειρών του παρελθόντος. Τα “μεγάλα ονόματα” του καναλιού έχουν αδειάσει τα γραφεία τους και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας ζητώντας το αυτονόητο, δηλαδή την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι που έχουν παραμείνει στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού MEGA δηλώνουν ότι παραμένουν ενεργοί στον ρόλο τους παρά την επίσχεση εργασίας που έχουν ξεκινήσει συνάδελφοί τους.

Το μόνο που συναντά κανείς πλέον στο κτήριο της Μεσογείων είναι άδεια γραφεία, κλειστούς υπολογιστές και ελάχιστους εργαζόμενους που περιφέρονται στους διαδρόμους, αρνούμενοι να πιστέψουν πως το Mega έχει φτάσει σ’ αυτή την κατάσταση. Δηλώνουν ότι εξακολουθούν να παλεύουν για να μείνει το κανάλι ανοιχτό, το οποίο είναι πρώτο σε τηλεθέαση εξασφαλίζοντας διαφημιστικά έσοδα. Στην ανακοίνωση επίσης υπενθυμίζεται ότι το κανάλι αμφισβητεί νομικά τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδά του από τον Μάρτιο του 2016, τα οποία υπερβαίνουν τα 20 εκατ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα