Είναι αυτό το επόμενο iPhone (6c);

“Διέρευσε” η πρώτη φωτογραφία

H Apple δεν μας έχει συνηθίσει σε λάθη που σχετίζονται με την ακούσια αποκάλυψη επερχόμενων συσκευών της. Από το 2010, όταν κάποιος δύσμοιρος μηχανικός ξέχασε ένα πρωτότυπο iPhone σε κάποιο μπαρ και αυτό κατέληξε άγνωστο πώς στα χέρια των συντακτών του Gizmodo, για να επεστράφη τελικά υπό την απειλή δικαστικών μέτρων, εμφανίζεται για πρώτη – μήνες πριν από το επόμενο λανσάρισμα – φωτογραφία που πιθανότατα εικονίζει κάποιο νέο μοντέλο.

Όπως λέγεται πρόκειται για το iPhone 6c, το οποίο ίσως παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone 6s. Η πιθανή αποκάλυψη έγινε μέσα από την ιστοσελίδα του Apple Store. Η επίμαχη συσκευή εμφανίστηκε πάνω σε μια νέα βάση σύνδεσης (Lightning Dock), για τα iPhone με τη νεότερη θύρα φόρτισης.

Σε μια από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το νέο προϊόν, φέρεται να εμφανίζεται ένα μοντέλο που μοιάζει με το υπάρχον iPhone 5C, με τη διαφορά ότι είναι εξοπλισμένο με κεντρικό πλήκτρο αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Η φωτογραφία έγινε αντικείμενο ανάλυσης από διάφορους «ειδικούς», οι οποίοι απεφάνθησαν ότι το εικονιζόμενο μοντέλο δεν κυκλοφορεί στην αγορά και ενδέχεται να είναι ένα από τα επόμενα iPhone.

Πάντως, λίγη ώρα μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, η εν λόγω φωτογραφία αντικαταστάθηκε από μια άλλη, στην οποία εικονίζεται ξεκάθαρα ένα iPhone 5c. Είναι τελικά αυτό ένα από τα επόμενα iPhone; Πρόκειται για γκάφα ή είναι ακόμα μια πετυχημένη κίνηση μάρκετινγκ από τα πολυμήχανα στελέχη της Apple; Κανείς, παρά ελάχιστοι στο Κουπερτίνο, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Σχετικά άρθρα