Είναι έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ;

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ανυπομονούν

Μετά τη φρενίτιδα που προκάλεσε στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν, στη βασιλική σαπουνόπερα ανοίγει νέο κεφάλαιο. Είναι ή όχι ήδη έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ;

Tα βρετανικά ταμπλόιτ δημοσιεύουν τις δικές τους εικασίες, επικαλούμενα πηγές του παλατιού και προσπαθώντας αφενός να μην αναλάβουν την ευθύνη της δημοσίευσης μιας ψευδούς πληροφορίας, αφετέρου να μην απογοητεύσουν τους αναγνώστες που περιμένουν πώς και πώς ένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει την είδηση. Πολλοί κάνουν λόγο στα social media, αναρτήσεις που αναπαράγει ο Τύπος, ότι παρατήρησαν μια φουσκωμένη κοιλίτσα τις προηγούμενες μέρες, αλλά μπορεί και να ήταν μετά το γεύμα συμπληρώνεται στα δημοσιεύματα.

«Ο Χάρι ζήτησε από την Μέγκαν να σταματήσει να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια προκειμένου να μείνει έγκυος» δήλωσε μια βασιλική πηγή στο Hollywood Life. «Στην πραγματικότητα, οι προσπάθειες ξεκίνησαν πριν ένα μήνα, αν και τις εβδομάδες πριν το γάμο είχαν πολλές σκοτούρες στο μυαλό τους. Είναι και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουν να αποκτήσουν παιδιά το συντομότερο δυνατόν» πρόσθεσε η πηγή.

Θυμίζουμε ότι και λίγες μέρες πριν το γάμο δημοσίευμα του περιοδικού «In Touch» ήρθε να ταράξει τα νερά στο παλάτι, καθώς αναφέρει -με απόλυτη σιγουριά- πως η μέλλουσα δούκισσα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε πως ο πρίγκιπας Χάρι ήδη ψάχνει ονόματα για το μωρό αν είναι αγόρι, ενώ θα πάρει το όνομα της αδικοχαμένης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, αν είναι κορίτσι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ζευγάρι έχει ήδη φτιάξει παιδικό δωμάτιο αξίας 20.000 δολαρίων ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έκρυψε κάποιες αλλαγές στο νυφικό της από τη βασίλισσα Ελισάβετ, εξαιτίας της εγκυμοσύνης.

Χάρι και Μέγκαν πάντως έχουν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδιά από τότε που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Νοέμβριο. Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για παιδιά, ο Χάρι απάντησε: «ένα βήμα την φορά και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τη δική μας οικογένεια στο εγγύς μέλλον». Ωστόσο, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το χαμόγελό του.

Είναι ή όχι πάντως έγκυος η Μέγκαν, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας που ανυπομονούν και εξετάζουν στο μικροσκόπιο το σώμα της Μέγκαν, μήπως και εντοπίσουν ένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τις υποψίες τους για το χαρμόσυνο γεγονός.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά τους δεν θα έχουν τίτλο πρίγκιπα ή πριγκίπισσας με τη γέννησή τους. Οπως προβλέπει το πρωτόκολλο, τα παιδιά τους θα αποκαλούνται Λόρδοι ή Lady και όταν ο παππούς τους πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς τότε αυτομάτως θα αποκτήσουν βασιλικό τίτλο, αυτό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας, ως εγγόνια του βασιλιά.

Σχετικά άρθρα