ΗΠΑ: Αστυνομικοί έπνιξαν με σακούλα συλληφθέντα! (video)

Νέο ΣΟΚ στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Την ζωή του έχασε ακόμα ένας αφροαμερικανός στις ΗΠΑ από την ανεξήγητη χρήση αστυνομικής βίας όπως αυτή καταγράφηκε σε ένα βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Ακόμα ένα κρούσμα αστυνομικής βίας καταγράφηκε στις ΗΠΑ, με έναν 41χρονο αφροαμερικανό να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Προυτ, τον οποίο αφού αρχικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην συνέχεια του έβαλαν μία σακούλα στο κεφάλι, με συνέπεια να υποστεί εγκεφαλικό και να καταλήξει μία εβδομάδα αργότερα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν.

Ο Προυτ που βρισκόταν σε παραλήρημα λόγω ναρκωτικών, αλλά και γυμνός στον δρόμο δεν πρόβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς, οι οποίοι αφού αρχικά του πέρασαν χειροπέδες στην συνέχεια του πίεσαν το κεφάλι στην άσφαλτο κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλικό και να πεθάνει μία εβδομάδα αργότερα.

Το νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε στο Ρότσεστερ. Όπως φαίνεται και στο σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί καταφτάνουν στην συνοικία, προκειμένου να συλλάβουν τον άντρα, ο οποίος έχει κάνει χρήση ουσιών και κυκλοφορεί ολόγυμνος στον δρόμο.

Ο Προυτ χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση ξαπλώνει στην άσφαλτο αρχικά και στην συνέχεια παραδίνεται. Οι αστυνομικοί αφού αρχικά του περνούν χειροπέδες, στην συνέχεια τον κυκλώνουν και ξεκινούν να τον χλευάζουν.

Στην συνέχεια ένας εξ αυτών, για ανεξήγητο λόγο βγάζει μία πλαστική σακούλα και την τοποθετεί στο κεφάλι του Προυτ που παθαίνει κρίση πανικού και τότε ξεκινά ο εφιάλτης του που είχε σαν συνέπεια να χάσει την ζωή του. Οι αστυνομικοί αφού τον ξαπλώνουν εκ νέου στην άσφαλτο, ένας εξ αυτών του πιέζει το κεφάλι στο οδόστρωμα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο 41χρονος να σταματήσει μετά από λίγο να κινείται. Στο σημείο φτάνει αμέσως ασθενοφόρο, με τους διασώστες να ξεκινούν διαδικασία ανάνηψης. Ο Προυτ καταήγει εγκεφαλικά νεκρός και μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου μία εβδομάδα μετά εξέπνευσε.

Σύμφωνα με την γνωμάτευση του ιατροδικαστή, ο θάνατός του προκλήθηκε από «επιπλοκές ασφυξίας σε περιβάλλον φυσικής συγκράτησης και από διέγερση του παραληρήματος από οξεία δηλητηρίαση από φαινκυκλιδίνη [PCP]».

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφηκε στις 23 Μαρτίου, ωστόσο έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες.

Δείτε παρακάτω το τρομακτικό video:

Σχετικά άρθρα