ΗΠΑ: Διαδηλωτές κατά της καραντίνας μπήκαν με όπλα στο Καπιτώλιο του Μίσιγκαν (vid)

Κινήθηκαν νομότυπα όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όπου διαδηλωτές κατά της καραντίνας, μπήκαν στο Καπιτώλιο της Πολιτείας, κρατώντας στα χέρια τους όπλα, νομότυπα όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ!!!

Τη διάρκεια της «εφόδου» των διαδηλωτών, ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών, για να απαιτήσουν χαλάρωση των μέτρων περιορισμού της κίνησης των πολιτών που παραμένουν σε εφαρμογή, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού. Κάποιοι, εφοδιασμένοι με τουφέκια και άλλα όπλα, συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Καπιτωλίου, στην πόλη Λάνσινγκ. Κανένας τους δεν φόραγε μάσκα, αν και ορισμένοι είχαν μαντίλια στα πρόσωπα. Αρκετοί φώναξαν όταν μασκοφορεμένοι αστυνομικοί στάθηκαν μπροστά τους για να τους εμποδίσουν να μπουν, απαιτώντας να τους αφήσουν να περάσουν.

«Ακριβώς από πάνω μου, άνδρες με τουφέκια φωνάζουν προς εμάς», ανέφερε μέσω Twitter η Ντέινα Ποουλχάνκι, γερουσιάστρια του Μίσιγκαν, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία στην οποία τουλάχιστον ο ένας από τους εικονιζόμενους είχε εμφανώς περασμένο με αορτήρα ένα τουφέκι στην ράχη του. «Ορισμένοι από τους συναδέλφους μου που έχουν αλεξίσφαιρα γιλέκα τα φόρεσαν», πρόσθεσε η τοπική πολιτικός.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα