Είπε αντίο στο Survivor (pics+video)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρισε οριστικά από το τηλεπαιχνίδι

Συγκινημένη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες της από την ομάδα των Διασήμων, μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού για την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor.

«Είναι τα τελευταία μου λεπτά στην παραλία. Θα ήθελα να σας αποχαιρετίσω, λέγοντάς σας ότι εγώ αυτό που ήταν να πάρω από το παιχνίδι το πήρα, γι’ αυτό και φεύγω.

Συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον, αν χαρακτήρισα κάποιον, ξανά συγγνώμη. Είναι ένα παιχνίδι», ανέφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε έρθει σε σύγκρουση σχεδόν με κάθε έναν από τους συμπαίκτες της στην ομάδα».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «είναι ένα παιχνίδι και δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Είστε όλοι εξαιρετικά παιδιά, μαζί με τον Στέλιο. Θα ήθελα να γνωριστούμε και εκτός παιχνιδιού σε άλλες συνθήκες. Πιστεύω ότι θα κάναμε καλή παρέα», σχολίασε η παίκτρια εμφανώς συγκινημένη. «Ένα βράδυ έμεινα εκτός και κατάλαβα ότι ήταν εμπειρία ζωής», συμπλήρωσε.

Συγκινημένος μίλησε και ο Κώστας Κοκκινάκης λέγοντας πως «σήμερα γνωρίσαμε την Ειρήνη που θέλαμε να γνωρίσουμε. Σε συγχωρώ για όλα».

srvskrm21

srvskrm17

srvskrm18

srvskrm19

Σχετικά άρθρα

Τρελά λεφτά στο λαχείο

Το ποσό-ρεκόρ των 5,6 εκατομμυρίων ευρώ θα μοιράσει την ερχόμενη Τρίτη το Λαϊκό Λαχείο μετά από 12 συνεχόμενα τζακ-ποτ. Από την αρχή του χρόνου το Λαϊκό Λαχείο έχει μοιράσει στους παίκτες περισσότερα από 36 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρει και το σλόγκαν του λαχείου «όλα τα λεφτά είναι στο Λαϊκό» καθώς το παιχνίδι έχει πολλές κατηγορίες […]