Ηράκλειο: Χαστούκισε υπάλληλο

Επειδή τον κατήγγειλε για μη καταβολή δώρου

Τις υπογραφές εργαζομένων σε εκκαθαριστικά σημειώματα μισθοδοσίας είχε αποσπάσει ο εργοδότης υπό την απειλή απόλυσης ότι κατέβαλε το δώρο ενώ στην πραγματικότητα δεν το είχε καταβάλει.

Κατόπιν καταγγελίας της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, σύμφωνα με την οποία η συγκεκριμένη επιχείρηση όφειλε στους εργαζομένους της το Δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων 2016 καθώς και το επίδομα αδείας 2016,το τοπικό Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών προέβη σε τριμερή συνάντηση, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.

Από την έναρξη της διαδικασίας ο εκπρόσωπος της εργοδότριας εταιρείας επεδείκνυε επιθετική συμπεριφορά και όταν η διαδικασία έφτασε στο τέλος της χειροδίκησε αναίτια και με βάναυσο τρόπο σε βάρος της συνδικαλίστριας εκπρόσωπου, της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Μετά από παρέμβαση των υπαλλήλων του Σ.ΕΠ.Ε. το περιστατικό έληξε με την σύλληψη του εκπροσώπου της εργοδοσίας.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Της Ελλάδος το ένδοξο παρελθόν με μιάς διέγραψαν οι ΝεοΕλληνες και τα λαμόγια που ζούν πλέον σε τούτο τον τόπο!Εαν υπάρχει κράτος(τι είπα ε?),άμμεση ανάκληση της άδειας της επιχείρησης που έχει ο συγκεκριμένος και οι όμοιοί του και απαγόρευση ενασχόλησης ξανά με το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα!Α και πρόστιμο το οποίο θα μοιραστεί στους υπαλλήλους της επιχείρησης!
    Δεν θέλει κόπο ΡΕ,τρόπο θέλει!

    1. θα πληρωσει, θα βγει με αναστολη, και την επομενη κιολας μερα, θα πουλαει ψευτοτσαμπουκαδες και θα αφηνει απληρωτο τον κοσμο.

Comments are closed.