Ήρθαν οι δονητές απο πορσελάνη (pic)

Νέα… κόλπα

Δονητές, κούπες σε σχήμα φαλλού, φλυτζάνια μέχρι και δαχτυλήθρες εμπνευσμένες από το Κάμα Σούτρα κάνουν θραύση στη Γερμανία αλλά και παγκοσμίως
Η εταιρεία πορσελάνης “Ρούντολφ Κάμερ”, με έδρα την Θουριγγία της Γερμανίας, είναι παγκοσμίου φήμης για τα εύθραυστα και άκρως ερωτικά προϊόντα της.

Απασχολεί μόλις 22 εργαζόμενους ενώ η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει από παραδοσιακά έργα διακοσμημένα στο χέρι μέχρι αντικείμενα που δίνουν ιδέες για ερωτικά παιχνίδια.

Η κλασική ερωτική στάση παίρνει θέση στο τραπέζι του σαλονιού με την πορσελάνη που κοστίζει 38 ευρώ.

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Χάνες Κάμερ, είχε την ιδέα να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων του με ερωτικά αντικείμενα, τα οποία πλέον, όπως λέει είναι μέσα στη ζωή…

Δονητές, κούπες σε σχήμα φαλλού, φλυτζάνια μέχρι και δαχτυλήθρες εμπνευσμένες από το Κάμα Σούτρα κάνουν θραύση, όπως ο ίδιος εξηγεί στην γερμανική εφημερίδα “Bild”.

“Oταν οι πορσελάνες έλαβαν ερωτική διάσταση, τότε οι παραγγελίες μας εκτινάχθηκαν στα ύψη. Οι δονητές μας είναι διαθέσιμοι σε δύο μεγέθη – 24 και 28 εκατοστά . Η διαδικασία για να φτιαχτούν είναι η ακόλουθη: Υγρή πορσελάνη χύνεται σε ένα καλούπι από γύψο, και στην συνέχεια ψήνεται στους 800 βαθμούς. Στη συνέχεια, ξεκινά η ζωγραφική. Μία ζωγραφιά πάνω σε πορσελάνη μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρεις ώρες”, επισημαίνει ο Κάμερ και προσθέτει: “Οι δονητές , αξίας 94 έως 170 ευρώ, είναι ανάρπαστοι. Αποκτούν λάμψη με το χρυσό χρώμα. Υπάρχουν και κάποια συλλεκτικά κομμάτια όπως η δαχτυλήθρα με διάφορες στάσεις από το Κάμα Σούτρα”.

2w649qhighc0-bild

Σχετικά άρθρα