Ήρθε νέο emoji στο facebook

Για να δείχνετε ότι νοιάζεστε την περίοδο του κορωνοϊού

Την εμφάνισή του έκανε στο facebook το νέo emoji. Με αυτό το νέο emoji θα μπορείτε να δείχνετε ότι νοιάζεστε και θα μπορείτε να δείχνετε την υποστήριξη σας, κάτι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο του κορωνοϊού.

Την «αντίδραση» θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε posts, σχόλια, εικόνες, videos και άλλο περιεχόμενο. Το πρόσωπο που κρατάει μια καρδιά θα το βρείτε στο στην εφαρμογή του Facebook, ενώ η νέα παλλόμενη μωβ καρδιά στα reactions του Messenger μπορεί να αντικαταστήσει την παλιά κόκκινη. Για να την ενεργοποιήσετε, κρατήστε το reaction καρδιάς πατημένο.

Αν δε θέλετε τη συγκεκριμένη νέα καρδιά μπορείτε να επιστρέψετε στην κλασική κόκκινη καρδιά κάνοντας την ίδια διαδικασία.

 

emoji1.jpg

noiazomai.png

Σχετικά άρθρα

Χειμερινή ώρα 2015: Πότε αλλάζουμε τα ρολόγια μας

Σε λίγες ημέρες εντός του Οκτωβρίου θα επανέλθει η χειμερινή ώρα και όλοι μας θα κερδίσουμε μία ώρα επιπλέον ύπνο. Δείτε πότε αλλάζουμε την ώρα…. Η χειμερινή ώρα θα αλλάξει τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου και οι δείκτες του ρολογιού θα γυρίσουν μία ώρα πίσω. Συγκεκριμένα, στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, τα ρολόγια […]