Εισιτήρια από 19 ευρώ από και προς Θεσσαλονίκη

Ποιες οι προϋποθέσεις

Τριάντα χιλιάδες θέσεις με τιμές από 19 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού προσφέρει η Aegean.

Όροι και προϋποθέσεις:

Aφορά σε απευθείας πτήσεις προς/από Αθήνα προς Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο, Σκύρος και Σαντορίνη και από/προς Θεσσαλονίκη προς Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, και Ρόδο για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Ισχύει για ναύλους Golight. Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 30/09/2015 έως και την 09/10/2015 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 25/10/2015 έως και 26/03/2016. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19 ευρώ για πτήσεις ΠΡΟΣ την Αθήνα και από 35 ευρώ για πτήσεις ΑΠΟ την Αθήνα στην κατηγορία Golight.

Για τις πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη προς Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, και Ρόδο η χαμηλότερη τιμή είναι 19€ για την κατηγορία ναύλου Golight. Οι τιμές αφορούν αγορές εισιτηρίου από το aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Οι ναύλοι δεν συμπεριλαμβάνουν χρέωση κάρτας πληρωμής.

Για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες όπως και Aegean Bonus Visa και Aegean Visa Cyprus δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με ναύλο GoLight

Σχετικά άρθρα