Ισπανίδα πολιτικός γυμνή!

Σε προεκλογική της αφίσα!

Με το σύνθημα «Οι πολιτικοί, μας άφησαν ολόγυμνους» και με τα χέρια της να καλύπτουν τα γεννητικά της όργανα, η Γιολάντα Κουσέιρο Μορίν είναι η Ισπανίδαπολιτικός που αποφάσισε να… γδυθεί για χάρη του κόμματος.

Διεκδικώντας τη δημαρχία στη γενέτειρά της, την πόλη Portugalete στην περιοχή των Βάσκων, η Γιολάντα, μέλος του ακροδεξιού “Κόμματος για την Ελευθερία”, πόζαρε με περιβολή Εύας στην προεκλογική της αφίσα.

Το κόμμα της, όπως και εκείνη, υπόσχεται στους Ισπανούς ότι θα κάνει ότι μπορεί για την κάθαρση της χώρας από τα σκάνδαλα και την διαφθορά. Όπως δηλώνει σε ισπανικά ΜΜΕ, αποφάσισε να ποζάρει γυμνή, γιατί ήθελε να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των ψηφοφόρων-συμπολιτών της ως μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά κόμματα.

Στην επίμαχη αφίσα, η Γιολάντα φρόντισε, πάντως,  να μην σοκάρει, με τα χέρια της να καλύπτουν τα γεννητικά της όργανα, ενώ το σύνθημα “Οι πολιτικοί μας άφησαν ολόγυμνους” σκεπάζει επιμελώς  το στήθος της.

Η Μορίν διεκδικεί την δημαρχία στη Portugalete, μία πόλη με 47.000 κατοίκους. Ο νυν δήμαρχός της είναι ο Μικέλ Τόρες από το κεντροαριστερό “Σοσιαλιστικό Κόμμα”, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα “20 Minutos”.

H Mορίν είναι η μόνη υποψήφια από το κόμμα της στην περιοχή των Βάσκων παρά το γεγονός  ότι εκατοντάδες υποψήφιοι από το ακροδεξιό “Κόμμα για την Ελευθερία” διεκδικούν τη δημαρχία σε πολλές περιοχές της Ισπανίας.

Για να φρεσκάρει τη μνήμη των αναγνωστών της, η εφημερίδα “20 Minutos” επισημαίνει ότι η Μορίν δεν είναι η πρώτη Ισπανίδα πολιτικός που πέταξε τα ρούχα της στη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας. Το 2006,  ο Άλμπερτ Ριβέρα για να διαφημίσει το κόμμα του , που μόλις είχε συσταθεί, το κεντροαριστερό “Ciudadanos” (Κόμμα των Πολιτών), πόζαρε με αδαμιαία περιβολή σε προεκλογική αφίσα.

Πηγή: 20minutos.es

Σχετικά άρθρα