Εισβολή με αυτοκίνητο στο προαύλιο της Βουλής!

Ένας μεθυσμένος βρέθηκε εκεί μετά από καταδίωξη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με την εισβολή μεθυσμένου οδηγού που “μπούκαρε” με το αυτοκίνητο του στο προαύλιο της βουλής, μετά από καταδίωξη, σημειώθηκε σήμερα (8/10) τα ξημερώματα.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στις 00:45 στην Αττική Οδό, με τους υπεύθυνους της εταιρίας να ενημερώνουν την τροχαία για έναν οδηγό που έχει ακινητοποιήσει το όχημα στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.

Στο σημείο μετέβηκε άμεσα περιπολικό και τότε ο οδηγός στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε στη Λεωφόρο Κηφισιάς, όπου ξεκίνησε μια ξέφρενη καταδίωξη που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές άλλων οδηγών.

Σε κατάσταση μέθης οδηγός του οχήματος, ηλικίας 59 ετών, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου στην συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη και προσέκρουσε σε κολονάκια. Τότε όχι μόνο δεν σταμάτησε, άλλα συνέχισε την ξέφρενη κούρσα του για να καταλήξει στο προαύλιο της βουλής οπού και περικυκλώθηκε από δεκάδες αστυνομικούς που του περάσαν χειροπέδες.

Πλέον έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και αναμένεται να περάσει από εισαγγελέα όπου θα του ασκηθούν διώξεις.

Πηγή: newpost.gr

Σχετικά άρθρα