Κάηκε η θαλαμηγός του Κόκκαλη

Στη μαρίνα του Αγ. Κοσμά!

Η θαλαμηγός του Σωκράτη Κόκκαλη, μήκους 40 μέτρων με την ονομασία «Bux», κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα στη μαρίνα του Αγ. Κοσμά! Μικρότερες ζημιές η θαλαμηγός Αλαφούζου!

Στον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, ανήκε το σκάφος που καιγόταν νωρίς το πρωί στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Η θαλαμηγός «Bux», 40 μέτρων, κάηκε ολοσχερώς, παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών (5 οχήματα με 15 πυροσβέστες και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο) που έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς.

Δίπλα στη θαλαμηγό του Σωκράτη Κόκκαλη, βρισκόταν «δεμένη» και εκείνη του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, η οποία «γλίτωσε» με μικρότερες υλικές ζημιές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Σχετικά άρθρα

Υπόθεση Ελληνικός Χρυσός: Aποφυλακίστηκαν δύο!

Αποφυλακίστηκαν δύο από τους τέσσερις κατοίκους της Χαλκιδικής για την επίθεση στις Σκουριές Αποφυλακίστηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πολυγύρου, δύο από τους τέσσερις κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής που είχαν προφυλακιστεί τους τελευταίους μήνες, κατηγορούμενοι για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός”, στις Σκουριές. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν απολογηθεί τον περασμένο Απρίλιο […]

Ροζ το κτίριο της ΧΑΝΘ

Με ροζ χρώμα φωταγωγήθηκε το κτίριο της ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης. Σκοπός αυτής της δράσης είναι να αφυπνίσει όλους μας σχετικά με τη σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου […]