Καμία αποζημίωση για τους πελάτες της COSMOTE

Έμειναν χωρίς internet για έως και δύο ημέρες

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η στάση των ανθρώπων της COSMOTE για το πρωτοφανές σε έκταση και διάρκεια πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι συνδρομητές της εταιρείας τις προηγούμενες ημέρες.

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου αρκετοί από τους πελάτες της COSMOTE είδαν τα κινητά τους τηλέφωνα να νεκρώνουν. Οι περισσότεροι δεν είχαν πρόσβαση στα δεδομένα του κινητού τους ενώ πολλοί δεν μπορούσαν ούτε καν να πάρουν τηλέφωνο.

Τα ξημερώματα της 15ης Δεκεμβρίου η COSMOTE έγραψε στο twitter:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει, για μεμονωμένους χρήστες, αδυναμία πρόσβασης σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Οι τεχνικοί της εταιρίας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό».

Το πρόβλημα συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι χρήστες αναρωτιούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τι μπορεί να συμβαίνει.

Το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου η COSMOTE έβγαλε νέα ανακοίνωση μέσω Facebook στην οποία ανέφερε:

«Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συνδρομητές μας με την αδυναμία χρήσης των υπηρεσιών δεδομένων κινητής οφείλεται σε αναβάθμιση λογισμικού που επηρέασε κάποια συστήματα. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την οριστική επίλυση της δυσλειτουργίας. Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες μας για την αναστάτωση».

Η ανακοίνωση της COSMOTE στο facebook είχε 1600 αντιδράσεις οργής και περισσότερα από 2000 θυμωμένα σχόλια.

Σχετικά άρθρα