Κανάκης: Η ανακοίνωση για τη νέα του εκπομπή (video)

Aπό την επόμενη Δευτέρα θα βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1

Στην έναρξη της νέας του τηλεοπτικής εκπομπής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης στη χθεσινή πρεμιέρα του “Ράδιο Αρβύλα”.

Ο γνωστός παρουσιαστής είπε πως, αν όλα πάνε καλά, από την επόμενη Δευτέρα θα βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1 ένα νέο “προϊόν”, κάτι καινούργιο, ένα «πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας».

«Θέλουμε να σας πούμε για το Ράδιο Αρβύλα γιατί και γι’ αυτό πολλά ακούγονται και λέγονται. Το Ράδιο Αρβύλα θα βγαίνει φέτος στον αέρα ως τηλεοπτικό special event για να μιλάμε σωστά ελληνικά. Θα βγαίνει μία φορά το μήνα, το δίμηνο, κάπου εκεί υπολογίζουμε. Όμως τις Δευτέρες θα είμαστε και πάλι μαζί. Θα είμαστε και πάλι μαζί γιατί ετοιμάζεται κάτι, κάπως διαφορετικό.

Θα έλεγα ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας, ένα νέο πλαίσιο που είχα στο μυαλό μου για ανθρώπινη, γήινη, αληθινή εκπομπή που μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Θα έχει μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη ελευθερία, δεν θα περιορίζεται μόνο στο σατιρικό πλαίσιο. Αυτό το πράγμα, αν όλα πάνε καλά και είμαστε έτοιμοι, θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα που μας έρχεται», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης:

Σχετικά άρθρα