Κανονικά τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Αναστέλλουν τη στάση εργασίας τους οι εργαζόμενοι

Την αναστολή της απογευματινής στάσης εργασίας τους που ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00 έως και το τέλος της βάρδιας, αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία, σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, μετά και τη θετική απάντηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, στο αίτημά τους για κατ’ ιδίαν συνάντηση. Την απόφαση έλαβαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου, τα οποία συνεδρίασαν σήμερα, στις 14.00.

Το ραντεβού εργαζομένων και Υπουργού προγραμματίστηκε για τις 10 το πρωί της Δευτέρας, στο Υπουργείο και στο τραπέζι αναμένεται να τεθεί η επίμαχη τροπολογία, με την οποία επιτρέπεται η εκχώρηση συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ ή σε ιδιώτες.

Οι εργαζόμενοι ζητούν διαβεβαιώσεις για την προστασία των θέσεων εργασίας τους, μετά τη μεταφορά του προσωπικού στην ΑΣΥΘ, καθώς και για το αν θα συνεχίσει να ισχύει η Συλλογική Σύμβαση εργασίας που έχει υπογραφεί.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ο ΟΑΣΘ θα πραγματοποιεί κανονικά δρομολόγια, μέχρι και το πέρας της βάρδιας.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

“Από τον ΟΑΣΘ ανακοινώνεται ότι ανεστάλη η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί από το Συνδικάτο Εργαζομένων του Οργανισμού για σήμερα, Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, από τις 19:00 μέχρι τη λήξης της βάρδιας.

Ως εκ τούτου όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά”.

Σχετικά άρθρα