«Καρφί» στην Βουλή για ΝΔ- Μαρινάκη

«Δεν είναι εύκολο να σας επιστρέφει ο χορηγός σας 1,5 εκατομμύριο»

Αναφορά στην απόφαση της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη να επιστρέψει το ποσό που δόθηκε στον όμιλο για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό, έκανε δύο φορές ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή και η μια ήταν πολύ δηκτική.

Ο κ.Τσίπρας μιλώντας στην Ολομέλεια και επιτιθέμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη λίστα Πέτσα είπε ότι «ως απόγειο της γελοιοποίησης ήρθε η απόφαση του κ. Μαρινάκη να σας τα γυρίσει πίσω τα χρήματα αυτά».

«Τι έγινε, δεν την κάνατε καλά τη μοιρασιά;. Δεν είστε μόνο εκτεθειμένος μετά το χθεσινό αλλά είστε και καταγέλαστος» του είπε.

Σε άλλο σημείο επικράτησε ένταση και ο κ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Μη μου κάνετε πάλι αυτά τα θεατρινίστικα, να σταυρώνετε τα χέρια και να λέτε περιμένω, περιμένω, όλα θα σα όλα θα σας τα καταθέσω, ηρεμήστε.

«Καταλαβαίνω, βρίσκεστε σε μια ανησυχία μετά από αυτό που πάθατε χτες, δεν είναι εύκολο πράγμα να σας επιστρέφει ο χορηγός σας 1,5 εκατομμύριο», είπε σε πολύ υψηλούς τόνους, χωρίς να κατονομάσει τον κ. Μαρινάκη.

Σχετικά άρθρα