Τώρα: Καταδίωξη… θρίλερ!

Στην Εθνική, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη!

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών. Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινείται ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο έχει σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός είναι σε έξαλλη κατάσταση, αφού δεν υπακούει στις εντολές των αστυνομικών. Αντίθετα τους πετάει αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Είναι θαύμα που ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού και ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα. Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι νεκρός.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά άρθρα