Καταρρέει η φωνή που μάγεψε την Αγγλία!

Σκιά του εαυτού της έχει γίνει η Susan Boyle

Σκιά του εαυτού της έχει γίνει η Susan Boyle, μην μπορώντας να διαχειριστεί την επιτυχία που της έδωσε σε μία νύχτα η μαγική φωνή της. Η κατάρρευσή της στο αεροδρόμιο του Χίθροου την Δευτέρα, ήταν το τελευταίο από μία σειρά ανησυχητικών περιστατικών που θορύβησαν τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της όσο και τους θαυμαστές της. Η Susan έγινε σταρ πρώτου μεγέθους το 2009, μετά την ακρόαση στο Britain’s Got Talent. Όμως η γρήγορη επιτυχία και οι απαιτήσεις που αυτή έφερε δυσκόλεψαν την 55χρονη…

Σκιά του εαυτού της έχει γίνει η Susan Boyle, μην μπορώντας να διαχειριστεί την επιτυχία που της έδωσε σε μία νύχτα η μαγική φωνή της.

Η κατάρρευσή της στο αεροδρόμιο του Χίθροου την Δευτέρα, ήταν το τελευταίο από μία σειρά ανησυχητικών περιστατικών που θορύβησαν τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της όσο και τους θαυμαστές της.

Η Susan έγινε σταρ πρώτου μεγέθους το 2009, μετά την ακρόαση στο Britain’s Got Talent. Όμως η γρήγορη επιτυχία και οι απαιτήσεις που αυτή έφερε δυσκόλεψαν την 55χρονη από την Σκοτία, η οποία το μόνο που ήθελε ήταν να τραγουδά.

“Το να τραγουδά την κάνει ευτυχισμένη. Την κάνει να νιώθει ασφαλής”, σημειώνει πηγή του περιβάλλοντός της.

“Αυτό που την δυσκολεύει είναι να διαχειριστεί τα γύρο από το τραγούδι”, συμπληρώνει, τονίζοντας ότι οι φίλοι της ξέρουν πως το καλύτερο γι αυτήν θα ήταν να μην αναγκάζεται να ταξιδεύει τόσο συχνά για τις ανάγκες της καριέρας της.

boyle_2.PNG

Η 55χρονη γνωστή πια ως SuBo, μετά την εμφάνισή της στο σόου το 2009, έγινε η πρώτη σταρ που γέννησε το Britain’s Got Talent. Μάλιστα το βίντεο με το τραγούδι στο οποίο διαιωνίστηκε έχει πάνω από 100 εκατ. προβολές στο YouTube.

Η κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο, όμως ο θάνατο της 73χρονης αδελφής της Brigid, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο,το καθυστέρησε.

boyle_4.PNG

Στις αρχές του μήνα η Susan τσακώθηκε άσχημα με τον αδελφό της John ο οποίος την εγκατέλειψε στο αεροδρόμιο Derry της Ιρλανδίας.

Η ίδια, σύμφωνα με άλλους επιβάτες, μετά την φυγή του αδελφού της άρχισε να φωνάζει βοήθεια, αφού δεν ήξερε να γυρίσει μόνο στο σπίτι της.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και την Δευτέρα, όταν ο φίλος της με τον οποίο ταξίδευε μαζί, την άφησε μόνη για δύο λεπτά για να δει τα μαγαζιά. Η Susan έπαθε κρίση πανικού και άρχισε να φωνάζει βοήθεια.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως και η σχέση της με τον άλλο αδελφό της, τον 61χρονο Gerry περνούν κρίση, εξαιτίας οικονομικών διαφωνιών.

Από την ζωή της πριν από δύο χρόνια έφυγε και ο Αμερικανός γιατρός από την Φλόριντα, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση.

Ο χαμός της αδελφής της ήταν το μεγαλύτερο σοκ γι αυτήν, αφού, όπως αναφέρει φιλικό της πρόσωπο, η μεγάλη της αδελφή ήταν “πάντα εκεί γι αυτή”.

Οι συνεργάτες της Boyle προσπαθούν να την βοηθήσουν, μειώνοντας τα ταξίδια της στις ΗΠΑ, ενώ για τις συναυλίες στην Ευρώπη θα κινείται με ειδικό λεωφορείο.

Σε δύο εβδομάδες η Boyle επιστρέφει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το έβδομο της άλμπουμ, ενώ υπολογίζεται ότι έχει κερδίσει 28 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις των δίσκων της οι οποίες ξεπέρασαν τα 25 εκατ.

boyle_3.PNG

Πια οι καινούργιοι της δίσκοι της δεν ξεπερνούν σε πωλήσεις 300.000 κομμάτια με την ίδια να φοβάται πως θα την “απορρίψει” η μουσική βιομηχανία αν δεν πουλά.

Ήδη είναι γνωστό πως το όριο του Simon Cowell στις πωλήσεις είναι το 1 εκατ. δίσκοι, όμως σύμφωνα με ανθρώπους του χώρου την… σώζει ότι πουλούν ακόμα οι προηγούμενοι δίσκοι της.

“Όποιος δεν πουλά 1 εκατ. δίσκους φεύγει”, λέει άνθρωπος του χώρου.

Σχετικά άρθρα