Κατασχέθηκαν στην Πιερία 210 κιλά κάνναβης

Έπειτα από έρευνες

H Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής εξάρθρωσε μεγάλη εγκληματική οργαάνωση, που μετέφερε και εισήγαγε από την Αλβανία, στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 40χρονο Αλβανό και δύο Έλληνες, ηλικίας 18 και 28 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 45χρονος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι εμπλεκόμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με διακριτούς ρόλους ως προς την εισαγωγή, την μεταφορά, την απόκρυψη και τη διακίνηση της κάνναβης, ενώ για την εξαγωγή των ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν φορτηγό όχημα διεθνών μεταφορών.

Ο 40χρονος ήταν υπεύθυνος για την παραλαβή και μεταφορά των ναρκωτικών από σημείο της παραμεθορίου με την Αλβανία, στην Κατερίνη.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είχαν την ευθύνη για την παραλαβή και μεταφορά των ναρκωτικών στους χώρους απόκρυψης, ενώ ο 45χρονος αναλάμβανε τη μεταφορά τους στο εξωτερικό σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από τις αστυνομικές έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα, που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 210 κιλών και 370 γραμμαρίων, δύο Ι.Χ αυτοκίνητα και ένα φορτηγό διεθνών μεταφορών.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !
    Με την υπόθεση των 2 τόνων ηρωίνης και τους 8 ύποπτους θανάτους του ΝΟΟΡ1
    τι γίνεται και για την μεγάλη ΠΑΕ που είναι μπερδεμένη!

Comments are closed.