Κατασκήνωσαν για ένα ζευγάρι παπούτσια

Απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη

Μία μίνι κατασκήνωση έχει στηθεί έξω από κατάστημα αθλητικών ειδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για ένα συλλεκτικό ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών.

Συνολικά 15 νέοι, Έλληνες, Βέλγοι, Βούλγαροι και Γερμανοί βρίσκονται από χθες το πρωί έξω από το κατάστημα στην οδό Παύλου Μελά, προκειμένου να προμηθευτούν το Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 10:30 τα αγαπημένα τους παπούτσια.

Ο διάσημος ράπερ Kaney West συνεργάζεται για άλλη μία φορά με την Adidas και σχεδιάζει άλλο ένα limited edition sneaker, τα διάσημα Yeezy Boost 750. Μόλις 15 ζευγάρια από αυτά θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, άλλα 15 στην Αθήνα, ενώ συνολικά θα διατεθούν 50 σε όλη την Ελλάδα.

“Είναι το δεύτερο σχέδιο 750 που έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε στο πέμπτο campout. Είναι ένα δύσκολο camp, γιατί διαρκεί πέντε μέρες, οπότε οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω καιρικών συνθηκών”, αναφέρει ο 15χρονος Νάσος, που βρίσκεται εκεί από χθες το μεσημέρι.

Η ιδιαιτερότητα των παπουτσιών έγκειται στον τρόπο σχεδιασμού τους και στα υλικά, από τα οποία κατασκευάζονται. “Τα sneakers έχουν μεγάλη ζήτηση, επειδή φτιάχνονται από έναν τραγουδιστή-σχεδιαστή, τον Kaney West και ο κόσμος τα ζητάει”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νάσος.

Το κόστος των παπουτσιών ανέρχεται στα 350 ευρώ.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα